Hamam massage Kolding

Hamam massage Kolding  – hos Dorotheas Badstue 

Vi kender alle til at være trætte. Altså sådan virkelige trætte. Der hvor man næsten kan sove stående. Tag ved lære af Østens gamle traditioner med Hamam massage Kolding, og genvind kontrollen over dit energi niveau.
I løbet af de 50 minutter som Hamam massage Kolding varer, vil du opleve hvordan din krop slapper af og giver slip. Alle dine bekymringer forsvinder for en stund – og spændingerne i din krop vil løsne sig. Det giver plads til fornyet energi, da vores krop er dybt afhængig af at kunne trives.


Hamam massage Kolding
 

Naturligvis kan oplevelsen også købes som et gavekort. På den måde sikrer du at modtageren af denne dejlige oplevelse har fuld kontrol over hvornår den skal finde sted. Det gør derfor også denne oplevelse til en oplagt gaveide. Giv den som fødselsdagsgave eller konfirmationsgave. Mulighederne er faktisk mange. Vi  har selv været afsted – og kan kun anbefale at bruge tiden på at forkæle sig selv lidt.

 

Oplevelsen hos Dorotheas Badstue i Kolding inkluderer: 

  • Næsten en helt times selvforkælelse hos Hamam massage Kolding
  • Massøren giver dig en let massage
  • Gratis adgang til unikt saltbad, hvorefter du kan fortsætte ind i dampbadet.
  • Fri indgang til spaområdet

Vidste du at Hamam betyder tyrkisk bad, og at man brugte konceptet i Østen i mange år før at vestens korsfarere opdagede det og tog det med hjem.

 

Mere om Dorotheas badstue: 

Hamam massage Kolding holder til i den gamle slotsruin Koldinghus. Og her i disse historiske rammer er missionen at give deltagerne helse og pleje baseret på ældgamle kurbadstraditioner.

Hvis I har fået mod på flere oplevelser, eller anderledes oplevelser – så er I kommet til det rigtige sted. Vi kan nemlig her fx. også anbefale en komplet Spadag Beder – eller hvad med Massage Aarhus – som helt sikkert også kan afhjælpe knuder i musklerne?

Living-guide ønsker jer god fornøjelse!