Pølsemagerkursus

Pølsekursus i København der giver smag

Er du vild med pølser i god kvalitet og er du træt af de kedelige pølser du køber i supermarkedet? Så er et pølsekursus i København en perfekt oplevelse.

På dette pølsekursus hos Folkets Madhus, lærer du de grundlæggende ting om pølsemageri som de gamle pølsemagere gjorde det. Her er ikke nogen store maskiner og kæmpe kødhakkere som på fabrikkerne. Her er der virkeligt brugt gode råvarer og håndværk. Og det kan man tydeligt smage.

Folkets Madhus i København laver kun ca. 100kg kød om ugen. Men det er kød i høj, høj kvalitet. Deres pølser er utroligt populære og derfor har de lavet dette pølsekursus i København, da der er stor efterspørgsel på oplevelser og kurser af denne art. Vi vil have kvalitetsprodukter i stedet for de slappe og slatne kødprodukter der kan købes i supermarkederne i dag.

Du kan give dette pølsekursus i København som gavekort til en ven, din far eller bruge det selv. Det er helt op til dig! Men du kan være helt sikker på at du får nogle af de bedste pølser du har smagt, når du er færdig med at lære hos Folkets Madhus.

Hvad er inkluderet i Pølsekursus i København?: 

  • 4 timers pølsekursus
  • Lær, hvordan du stopper pølser
  • Hør om kødet, udskæringerne, teknikkerne og krydderierne
  • Fællesspisning med pølser, øl eller vin
  • Opskrifter med hjem
  • Mulighed for at købe udstyr så du selv kan lave pølser hjemme
  • Mulighed for at købe pølser, bacon mv. til gode priser

 

Folkets Madhus:

Folkets Madhus vil sikre, at madglæde og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med lokale råvarer, som er i sæson, fordi de mener, at sæsonens råvarer er dem, der smager bedst. Tilsætningsstoffer og andre numre benytter de ikke, og formålet er at spise mindre kød, men til gengæld bedre kød, og slagterfaget holdes derfor i hævd hos Folkets Madhus. Derfor benytter de også traditionelt håndværk som hængning, modning, koldrøgning og tørsaltning.

 



Pølsekursus i København hos folkets madhus
 

Folkets madhus i København tilbyder også charcuteri og ølsmagning.