Wagrain skiferie

Skiferie til Wagrain

Skiferie til Wagrain for hele familien

En skiferie til Wagrain har det hele. Er du til fart over skifeltet, har vi fundet dette dejlige hotel i Wagrain. Hotellet har alt hvad i skal bruge til den perfekte skiferie, uanset om i er en gruppe, et par eller en børnefamilie.

Falder dette hotel ikke i jeres smag, eller ønsker i at se hele udvalget af hoteller i Østrig, Norge, Sverige eller Italien, finder i dem lige her! På siden er det også muligt kun at bestille flyrejse.

Wagrain skisport
Udsigten over Wagrain

Hotel Kirchboden har det hele:

Faciliteter 

Skikælder –  Wellness –  Dampbad –  Legerum –  Bad / Toilet –  TV –  Telefon –  Børne menu –  Pool –  Sauna – Internet – Bar.

Der er 250 meter til ski lift og piste og skibussen, er der kun 50 meter til. Der 1 km til centrum hvor der også kan lejes ski. Indkøb ligger 400 meter væk.

Vi vil næsten gå så langt som at sige, at det ikke bliver mere perfekt, hvis du skal på skiferie til Wagrain.

Nyd poolen på skiferien
Nyd poolen efter en hård dag på løjperne – Her er der dømt max afslapning.

Hotellet er danskejet og har dansk personale, en klar fordel for børnefamilier samt personer der ikke er stærke i sprog.

Rejse arrangøren kan tilbyde transport fra lufthavnen direkte til hotellet. Husk at du ved forsinkelse med en eventuel flyrejse kan få kompensation! Se mere om det her.

 

En tur i baren efter skituren
En tur i baren efter dagens udfoldelser på løjperne er altid tiltrængt. En skiferie til Wagrain, lever op til alle krav om en klassisk skiferie!                                     

Se mere om det danskejede hotel, med dansk personale her!

Er du mere til storbyferie, eller måske varmere himmelstrøg? Så synes vi da, at du skal tage et kig på rejser og ferie. Her kan du læse om alt fra afbudsrejser, ture til London eller weekend i dejlige København!

Men skal det være en skiferie til Wagrain, så håber vi, at du har fået noget ud af denne guide, og ønsker dig rigtig god fornøjelse!

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores side, som hele tiden bliver opdateret med nye billige rejser, tilbud på skiferie, billige storbyferier og meget mere.

 

Er du i tvivl om der er sikkert at rejse dertil hvor du har lyst. Kan du altid tjekke udenrigsministeriets hjemmeside, for at få seneste nyt, om steder du ikke må rejse til i hele verden.

Similar Posts

Leave a Reply