Sigthseeing København

Sigthseeing København – i samarbejde med Ourway

Skal I på tur i vores allesammen skønne hovedstad, og ønsker at se byen på en lidt utraditionel vis er Sigthseeing København ikke til at komme udenom. Her på denne guidede tur på over 2 timers varighed, besøger I alle de ting man bare skal se. Fra Nyhavn, hvor en af vores mest berømte forfattere H.C Andersen skrev nogle af sine eventyr – og til de små gader og cafeer.
Men inkluderet i turen er også en tur i Danmarks magtcentrum – nemlig Christiansborg. Her på Sigthseeing København kommer du dermed helt unikt tæt på lovgiverne. Det er her Danmark styres fra. Måske vedtages der netop på jeres dag en ny vigtig lov?


Sigthseeing København
 

Oplevelsen er perfekt for en familie der ønsker at se hovedstaden, i et tempo hvor alle kan være med. Eller køb oplevelsen som et gavekort. Så kan deltageren selv beslutte hvilken dag der er den bedste for netop ham eller hende.

 

Oplevelsen med Ourway inkluderer: 

  • En tur rundt i København af 2,5 times varighed med guide
  • Se Christiansborg – indgang inkludereret på Sigthseeing København
  • Fortællinger om København

Vidste du at i de kongelige stalde på Christiansborg fortsat står helt på til 20 heste, som i de gamle dage? Disse heste bruges blandt andet til Dronningens nytårskur og andre offentlige arrangementer. Vidste du også at vores forfatter H.C Andersen har boet ikke mindre end 3 steder i Nyhavn?

Mere om Ourway: 

Med udgangspunkt i byernes helt specielle stemning, har Ourway siden 2011 tilbudt guidede ture i Oslo, Stockholm og ikke mindst Sigthseeing København. Ourway kender byerne virkelig godt – og kan derfor også være behjælpelige med at finde den helt rigtige restaurant eller cafe. Det gør turene unikke på sin egen måde.

Hvis I har fået lyst til flere oplevelser af denne slags, kan vi anbefale Byvandring i København – som også kommer helt tæt på. Eller hvad med Guidet tur med en hjemløs København? Her kommer I virkelig bag facaden på den smukke by!