Vinsmagning og rundvisning hos Cold Hand Winery

Stor vinoplevelse hos Cold Hand Winery i Randers

Det syder, bobler og gærer hos Cold Hand Winery! Deres høst af forskellige frugter og bær er i gang med at blive lavet til dansk frugtvin, af allerhøjeste kvalitet.

Det lille vineri, der befinder sig i Randers, som Jens Skovgaard i 2010 fik idéen til, tilbyder en helt fantastisk og unik vinoplevelse. Vi kan helt sikkert sige at det er den bedste vinsmagning i Randers!

Vinbonden går selv rundt mellem tankene for at være med i alle processerne. Lige fra frugten udvælges, til de færdige flasker vin tappes. Vinen fra Cold Hand Winery er født med en helt særlig smag, da det skiftende danske vejr tilføjer vinene en meget karakteristisk syreprofil. Det er friskt, frugtigt og helt særligt nordisk.

Hvad er inkluderet:

  • 2 1⁄2 times smagning
  • Smag 6-7 forskellige vine
  • I får snacks undervejs – f.eks. kiks, ost og kaffe.
  • Rundvisning i vineriet
  • Masser af røverhistorier og spændende fortællinger fra vinens verden

Værd at vide:

Cold Hand Winery laver frugtvin af mange forskellige slags frugter og bær. Vineriet benytter sig bl.a. af solbær, kirsebær, æbler, pærer og rabarber.

Vinen fra vineriet bliver serveret på nogle af de bedste restauranter – både herhjemme i Danmark, og i det store udland. Vinen har vundet mange priser, og er anerkendt over hele verden.

På vineriet eksperimentes der meget med råvarerne og produktionen, i forsøget på at nå frem til de rigtige noter og toner – kort sagt: jagten på de gode smage. Her følges iværksætterånden og begejstringen for frugtvine hånd i hånd, og i produktionen er det de råvarer, frugter og bær der omgiver os her i norden, der er vigtige.

Vinsmagning hos Cold Hand Winery
 


 

Er du på jagt efter flere store vinoplevelser?

Så tag et kig på vores guides til vinsmagninger rundt omkring i Danmark.

 

Vinsmagninger i KøbenhavnVinsmagninger i ÅrhusVinsmagninger i Kolding
Vinsmagninger i København
Vinsmagninger i Århus
Vinsmagninger i Kolding

 

Er det første gang du skal til vinsmagning? Så tag et kig på vores vinguide til hvad du skal gøre, og hvad du ikke skal gøre, for at få mest muligt ud af din første vinsmagning.