Offroad oplevelse i grusgrav

Prøv Offroad i Randers hvis du trænger til et godt adrenalinkick 

Offroad i Randers er en vaskeægte andrenalinbombe!

Motoren hvæser, når det går op og ned af de stejle skrænter i grusgraven. Stigningerne er svære at overvinde, men du sætter foden på pedalen og gasser op. Motoren knurrer vredt af den udfordring, der er foran den, men med et og uden problemer klarer den stigningen og kæmper sig til skræntens top. Adrenalinen suser gennem blodet, og der er ikke noget bedre end den følelse, der sidder i kroppen nu; uovervindelig. Men det er ikke kun toppene, som du skal overvinde. Også bundens mudderpøle kræver gåpåmod.

Der er altid fart over feltet og masser af adrenalin, når du vælger at give dig i kast med offroad. Hos Team Bertelsen kan du få den fedeste oplevelse med 4×4 offroad. 

Oplevelsen foregår i Randers.

Giv den gas med offroad

Hos Team Bertelsen går det vildt for sig, når de sender dig og dine venner af sted i 4×4 offroad. Der er næsten ikke noget federe end at give den fuld skrue, når du kører gennem deres grusgrav med forskellige stier, stigninger og udfordringer.

Offroad er ved at have nogle år på bagen. Det blev nemlig opfundet helt tilbage i 1967 af manden Ed Pearlman. Helt konkret er offroad en aktivitet, hvor du kører rundt i terræn, der normalvis ikke er så velset at køre rundt i. Det kunne være sådan noget som mudder, grus, sand, sne og lignende – alt andet end almindelige asfalterede veje.

Hos Team Bertelsen får du en fed oplevelse med offroad. De sørger for 50 minutters offroad-oplevelse, og stiller et 4×4 offroad-køretøj til rådighed for dig. Du skal ikke være bekymret, hvis du ikke har prøvet det før. De sørger for, at der sidder en instruktør sammen med dig i bilen, så du bliver guidet fra start til slut og derfor undgår uheld.

 Sikkerheden er i orden hos Team Bertelsen offroad

Der hersker mange års erfaring hos Team Bertelsen, når det kommer til firehjulede køretøjer og hestekræfter. De har fået deres erfaringer de bedste steder fra. De har nemlig deltaget i utallige mesterskaber både her i landet og uden for Danmark. Derfor ved de også godt, at sikkerhed kommer i første række. Det er derfor, der sidder en instruktør med dig hele vejen igennem oplevelsen. Foruden instruktøren, sørger de for, at du og de andre, der skal køre offroad, får en grundig gennemgang af sikkerheden, så I har de bedste forhold til at komme ud at køre.

At komme ud og køre offroad er lidt af en drengedrøm, der går i oplevelse – om du så er mand eller kvinde med smag for adrenalin og fart. Det er derfor også en helt suveræn oplevelse at foreslå til en polterabend, fødselsdag, drengeaften eller anden særlig begivenhed. Der er i hvert fald en god chance for, at alle vil være godt med på ideen. Det er da også en fed oplevelse at have sammen, som I senere kan mindes, når I laver andre ting sammen.

Vil du læse mere om oplevelsen, eller bestille den?

Er du til mere fart?

Er du interesseret i andre fartfyldte oplevelser? Så tjek muligheden for at køre Ferrari i København eller Århus.