Prøv det kendte djævleræs
Er du kongen af Djævleræs? – Her køres Djævleræs på Nisseringen!

Djævleræs på Nisseringen

Prøv det fede Djævleræs løb, som du kender fra TV.

Giv Djævleræs som oplevelse til en du holder af, men husk at købe en til dig selv også. Det er alletiders fede oplevelse at køre Djævleræs på Nisseringen, med en eller flere kammerater.

Dette supersjove, og ikke mindst action prægede racerløb, er blevet en af vores mest populære oplevelse. Og ikke uden grund. Djævleræs har bare det hele. Sjov, underholdning, action og masser af konkurrence. Så kig nærmere herunder og se hvordan du bestiller dit næsten private Djævleræs.

Tag din bedste ven under armen og slå ham i Djævleræs på banen på sjælland. Det er helt klart tilladt at hovere når man løfter pokalen.

Djævleræs på Sjælland

Kør Djævleræs på Sjælland! Zulu Djævleræs har ikke levet forgæves. Djævleræs har aldrig været mere populært! Og sjovt, dét er det!

Tag en makker med, hvor i skiftes til at være driver og co-driver i jeres egen Djævleræs bil som stilles til rådighed. 12 omgange ren Djævleræs hvor kun de mest vilde djævle kan være med.

Oplevelsen indeholder:

  • 1 times kørsel – djævleræs
  • Der køres på Nisseringen – i alt 12 omgange.
  • Det fordeles som: 6 omgange som kører (enten 2 x 3 eller 1 x 6 omgange), og 6 omgange som Co-driver (enten 2 x 3 eller 1 x 6 omgange).
  • Der bliver stillet en bil til rådighed – måske meget godt du ikke skal køre i din egen
  • Med i prisen er lån af hjelm og hjelmhue.

Det anbefales at du tager praktisk tøj og sko på, til eventet Djævleræs På Sjælland.

Godt at vide:

Til Djævleræs på Sjælland, er der nogle forholdsregler der skal tages – dem kan du læse mere om her:

Det er et krav, at du har kørekort, og kan fremvise et gyldigt kørekort på dagen, hvor der skal køres. Derudover er det ikke tilladt at være påvirket af alkohol, stoffer eller medicin, i en sådan grad at man er uegnet til at køre bil.

Det er ikke meningen, at man skal kollidere, eller køre ind i hinanden, når der køres djævleræs på Nisseringen – det kan dog ske! Derfor er det ikke tilladt at deltage, såfremt man er gravid.

Derudover, skal du vide, at du er ekstra udsat, såfremt du lider af hjerteproblemer, forhøjet blodtryk eller rygproblemer.

På selve dagen, bliver i sat ind i nogle regler og anvisninger, som det er nødvendigt i følger. Såfremt reglerne gentagende gange bliver brudt, kan man risikere bortvisning fra eventet. Ved bortvisning refunderes pengene ikke.

Du kan læse alle info om Djævleræs på Sjælland her!

Er du mere interesseret i at køre Djævleræs i Jylland, så er det også muligt. Der tilbydes Djævleræs ved Viborg. Det kan du læse meget mere om ved at klikke her.

Perfekt som gave til din bedste ven eller som event til en polterabend!

Kør rigtig race som du har set på Zulu. Her er det ikke de fine smarte biler, men derimod rigtige biler til rigtige mænd der køres i. Bestil din eget Zulu djævleræs idag
Er du på udkig efter en fed oplevelse til polterabend har vi også en tur i Ferrari på sjælland her!
Kigger du efter Djævleræs andre steder end på Nisseringen, på Sjælland? Prøv Djævleræs i Jylland