Dyk i Grenå i Kattegatcentret

Dykning i Kattegatcentret, Grenå

Dyk med alle fiskene, meget tæt på hajerne i Kattegatcentret. Du kommer her til at få et 20 minutters dyk, med en dykkerinstruktør, der har prøvet det mange gange.

De eneste der ikke er i bassinet er hajerne! Men Dykning i kattegatcentret er nok den dykning i Danmark man kan finde hvor man kommer helt tæt på hajerne! De er få meter fra dig, med en glasvæg imellem, så man kan føle deres nærvær, selvom de ikke kan komme hen til dig. Spændende dykning, med fuld smæk på adrenalinen. Sammen med de flotte fisk, tæt på hajerne.

Med denne dykning i Kattegatcentret, dykker du med alle de “søde” fisk. F.eks den lille havål, på 2,5 meter, eller den store rokke, som ofte er gemt på bunden. Du kan også se om du kan gemme dig i stimerne, af f.eks hornfisk eller makrel. Og du kan hilse på Slethvarren. Alle de forskellige fisk du ser under dykningen, er med til at gøre oplevelsen helt perfekt og spændende. Og så giver det lige det sidste til oplevelsen at du ved at hajerne er lige ved siden af.

Udstyr og sikkerhed

Det udstyr du låner af centret til dykningen, er selvfølgelig højklasse dykkerudstyr, så du ikke skal bekymre dig om sikkerhed osv. Inden du skal dykke i kattegatcentret, bliver du briefet af instruktørene, så du er helt med på hvad der skal ske. Og så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser undervejs.

Dykker instruktørene er meget professionelle og gør alt for at din oplevelse skal blive unik og spændende. Så stol trykt på at du her får en oplevelse udover det sædvanlige. Og for de 800kr dykkeroplevelsen koster, kan vi godt tillade os at sige, at du her får meget mere end du betaler for. 800kr for en oplevelse du helt sikker vil huske resten af livet, det er value for money.


Dyk med hajerne i Kattegatcentret. Eller lige ved siden af. Spændende dykning i Grenå
Er du selv dykker, eller kender du en der dykker, vil dette være den perfekte gave til dig selv, din ven eller veninde, som kunne tænke sig at dykke i Kattegatcentret.

 

Facts om Kattegatcentret

Kattegatcentret skal ikke tjene penge. Centret er en selvejende non profit fond.

Der kommer hvert år 12.000 skolebørn på besøg i kattegatcentret. Skoleklasser kan også sove i Kattegatcentret. Ofte foregår det i tunnelen under vandet, så man kan se fisk og hajer svømme rund. Du kan klappe hajer og røre ved søstjerne, fladfisk og mange andre fisk i kattegatcentret. Eller måske holde i hånd med en krabbe! Mulighederne er mange, oplevelserne er store. Så find dykkercertifikatet frem og bestil en dykning i dette flotte center.

Vil du dykke i havet? Så er der også mulighed for at dykke og deltage en en sjov og spændende undervandsjagt i Århus!