Spøgelsesvandring

Oplev spøgelser i København

Tør du? Det er en både spændende og uhyggelig spøgelsesvandring du kan deltage i i København. Spøgelsesvandring med Ghost Tour, har eksisteret siden 2004. Så der må være noget om det, når de nu, næsten 20 år efter, stadig kan tage folk med på spøgelsesvandring i København!

Turen er selvfølgelig efter mørkets frembrud, da det er der det er nemmest at opleve spøgelserne. Der er mere ro, og man kan virkelig mærke gysene når man føler et spøgelse stå lige ved siden af.

Spøgelsesvandring foregår rundt i København, og der fortælles spændende, og uhyggelige historier om spøgelser, både de helt gamle historier fra arkiverne, der skræmte folk fra vid og sans i de forrige århundrede. Men også de nyere historier fra folk der selv har oplevet spøgelserne omkring sig!

En ting er helt sikkert! Det bliver både spændende og uhyggeligt at deltage i vandringen. Men er du i København, anbefaler vi bestemt at tage turen. I vil både opleve byen, men i vil også se steder i ikke vidste eksisterede.

Hvis i har mod på det, kommer i ,til at besøge den ældste kirkegård i København, høre om den døde 8-årige pige. Samt mærke åndernes tilstedeværelse i det Grønlandske hus. Der er selvfølgelig meget mere på turen, og vi mener den skal opleves, det kan ikke beskrives.

Hvad er inkluderet: 

  • 1 ½ times guidet byvandring i indre København
  • Hør spændende spøgelseshistorier
  • Oplev københavnernes egne spøgelseshistorier
  • Hør en bred vifte af forskellige nutidige & ældre historier

Spøgelsesvandringen har siden 2004 været en del af aftnerne i de københavnske gader.

Gennem øjenvidneberetninger fra historiske kilder gør de fagligt stærke fortællere historien levende her i de omgivelser, hvor den har fundet sted.


Spøgelsesvandring i København
 

Kigger i efter andre ting der kan opleves i København, anbefaler vi at i læser vores rejsemagasin som har flere gode rejseartikler, eller vores side om storbyferie i København.

Vi har altid nye oplevelser på vej, både oplevelser i København, men også oplevelser i resten af landet. Så hold hele tiden øje med om der kommer nye spændende oplevelser du skal opleve.