ansigtsmassage Kolding

Ansigtsmassage Kolding – hos Dronning Dorotheas Badstue

Humøret er træls. Energien er væk. Ansigtsmassage Kolding kan hjælpe dig tilbage på rette spor. Ved hjælpe af jaderuller, der efter sigende skulle være de mest hjertelige, masseres dit ansigt. Du kan vælge imellem enten 25 eller 50 minutters behandling. Og jaderullerne dræner lyfmerne, lukker dine porrer og faktisk giver dig et mini ansigtsløft.
Så når du har besøgt ansigtsmassage Kolding, vil du være fornyet i både krop og sjæl. Og dit ansigt til takke dig. For det er jo trods alt ansigtet som altid bliver udsat for vejr og vind. Du kan tage en hue og halstørklæde på. Du kan tage en tyk bluse eller jakke på, og dejligt varme sokker. Men dit ansigt dækker du ikke – og derfor er det mere udsat.


ansigtsmassage Kolding
 

Oplevelsen er oplagt som en hurtigt smuttur fra den overfyldte kalender, eller som optakt til en dejlig aften ude i byen. Eller giv den som et gavekort til en du holder af. Mulighederne er mange, og det er kun dig der sætter grænsen for anvendelsen.

 

Oplevelsen hos Dronning Dorotheas Badstue inkluderer: 

  • Vælg i mellem 25 eller 50 minutters behandling med jaderuller
  • Afrensning, massage med anti-age serum, øjen- & læbecreme
  • Ansigtsmassage Kolding giver også fodmassage
  • Gratis indgang til spaområdet

Vidste du at mennesket har hele 40 knogler i ansigtet – det er dem som gør os i stand til at kommunikere med hinanden? Vidste også at vi har samme antal knogler i halsen som en giraf? Grunden til at giraffen er så langhalset skyldes simpelthen at den har længere knogler.

 

Mere om Dronning Dorotheas Badstue: 

ansigtsmassage Kolding holder til i den gamle slotsruin Koldinghus. Og her i disse historiske rammer er missionen at give deltagerne helse og pleje baseret på ældgamle kurbadstraditioner.

Hvis I har fået mod på flere oplevelser, eller anderledes oplevelser – så er I kommet til det rigtige sted. Vi kan nemlig her fx. også anbefale en komplet Spadag Beder – eller hvad med Massage Aarhus – som helt sikkert også kan bugt med den lille stress?

 

 

Se også andre gavekort fra trustory.dk