Massage Aarhus

Massage Aarhus – en klassisk oplevelse hos Helle Thorup

Hvis du ofte har ondt i kroppen, er Massage Aarhus hos Helle Thorup løsningen du har ventet på. For her i hjertet af byen finder du hendes klinik, som åbnede i år 2000. Men Helle var i gang længe før det. Faktisk så åbnede hun hendes første klinik i byen allerede i 1984. Så der er altså over 30 års erfaring med i bagagen, når du vælger Massage Aarhus.

På klinikken tilbydes en bred vifte af behandlinger. Lige fra ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger til den klassiske massage, som er omdrejningspunktet for denne oplevelse. Det massagen kan gøre er at løsne op for dine spændinger, så du faktisk med det samme mærker hvordan energien stiger i din krop. Dette er simpelthen en kanon gave til den du holder af! Oplevelsen kan også købes som gavekort – og så kan modtageren bare booke tid når det passer ham eller hende!


Massage Aarhus
 

Oplevelsen hos Helle Thorup inkluderer: 

  • Vælg imellem 25, 50 eller 65 minutters behandlinger
  • Vand og te under Massage Aarhus
  • Sunde snack til de lækkersultne

Vidste du at første gang man støder på ordet massage, var i det 15 århundrede i England? Den gang vidste man helt sikkert ikke så meget som man gør idag. Faget har har langsomt udviklet sig, og idag findes mere end 80 forskellige former for behandlinger.

 

Mere om Helle Thorup: 

Helle Thorup er uddannet fra Murad Medical Spa i Los Angeles. Og det er også her hun har håndplukket alt sit personale fra. Det giver en unik professionalisme blandt alle de ansatte. Helle har i mange år været toneangivende i branchen – hvilket bevidnes af over 30 år erfaring siden den første start i 1984.

Her hos Living-guide.dk er det vores mission at finde de bedste oplevelser til jer, til de bedste priser. Derfor kan vi blandt andet også tilbyde fx. Hot Yoga Århus, som er en anderledes måde at dyrke yoga på. Eller hvad med at tage et komplet Spaophold på Hotel Thinggard?