Gourmetophold Kruså

Gourmetophold Kruså – på Hotel Fakkelgården

Gourmetophold Kruså i samarbejde med Hotel Fakkelgården, er en oplevelse som man virkelig ikke må gå glip af! Her hvor I vitterlig på det nærmeste bor i vandkanten af Flensborg Fjord, kan man året rundt virkelige følge livet i og omkring fjorden. Naturelskere vil ubetinget elske lokationen.

Fakkelgården som danner rammen om dette unikke Gourmetophold Kruså, er indviet i 1936 af Kong Christian d. X og Dronning Alexandrine. Så man kan virkelig få en oplevelse, som er en konge værdig. Og enhver mand vil nok nødigt benægte at hans udkårne er hans dronning.

Maden er nærmest en gastronomisk milepæl i den danske madverden – så der er noget at hente i denne oplevelse for enhver!


Gourmetophold Kruså
 

Opholdet på Hotel Fakkelgården inkluderer:

  • En hyggelig eftermiddag med hjemmebag og kaffe / the.
  • Inden middagen serveres snacks og en lille aperitif
  • Køkkenet serverer en lækker 4-retters gourmetmiddag.
  • Efter middagen er der kaffe og små hjemmelavede chokolader.
  • Når aftenen går på hæld, står det lækre dobbeltværelse klart.
  • Morgenmad i form af Fakkelgårdens egen morgenbuffet.

Vi anbefaler alle at tage badetøjet med på Gourmetophold Kruså, så man kan opleve det utroligt friske vand i Flensborg Fjord. Og husk endelig også passet – hvis lysten til en tur i grænsebutikkerne skulle indfinde sig. Det tager under 10 min i bil!

 

Mere om Hotel Fakkelgården i Kruså:

På initiativ af Henrich Hammerich  blev  Fakkelgården opført i 1936 som vandrehjem og blev på grund af placeringen omtalt som et “grænsehjem”. Under 2 verdenskrig blev stedet ofte benyttet som rekreation for sårede tyske soldater, som skulle komme til hægterne efter en tur ved fronten.

Op igennem tiden har Fakkelgården altid fungeret som vandrehjem. Men driften blev imidlertid omlagt i 1992 og Fakkelgården genåbnede som hotel og restaurant. Hermed kunne man nu for første gang nyde udsøgt mad på stedet.

Der er med andre ord en lang og spændende historie om stedet, som vi syntes man bør opleve ved selvsyn. Vi kan derfor kun anbefale Gourmetophold Kruså! Skulle I have fået lyst til flere oplevelser, så kan vi også varmt anbefale Sort sol i Sønderjylland, nu hvor I alligevel er på de kanter. Eller hvis I har fået lyst til selv at forsøge jer som gourmetkokke, skulle I måske prøve Kokkeskole i Nymindegab?