Tangsafari - en nærværende oplevelse

Tangsafari hos Nordisk Tang i Grenå

Tangsafari er en utrolig afslappende måde at komme ud i naturen på. Og så er det nemt! Træk i gummi støvlerne, og tag med en tur i på stranden – hvor du lærer at finde tang. Og det skulle ikke være så svært.

Vidste du at der findes mere en 10.000 forskellige slags tang? Selvom ingen af de 10.000 arter er giftige – så er nogen arter bedre egnet til at spise frem for andre. Når Nordisk Tang tager på Tangsafari arbejder de udfra en bæredygtig og cirkulær tankegang, som betyder at de gerne vil producere mad uden at skade vores allesammens jord.

Hvis du er een af den slags mennesker som bare elsker Sushi – så har du helt sikkert også smagt tang! Tang bruges i stor udstrækning i Maki-ruller, når der laves sushi. Men tang kan meget mere end det! Vidste du – at tang kan bruges i snaps til julefrokosten ? Eller til den gode sennep, når man bare skal have et godt stykke mad? Men listen stopper ikke her. Tang kan bruges til at lave øl, pesto, rom og krydderi med også!

Så træk i gummistøvlerne og kom med på Tangsafari! Hvem ved ? Måske er det dig der skal overraske familien til den næste julefrokost med en hjemmelavet snaps?

Klik her for at læse mere om Tangsafari.

Tangsafari oplevelsen indeholder: 

  • Safari af 2 timers varighed
  • Mulighed for at få tang med hjem
  • Du får lov at smage på forskellige produkter lavet af tang
  • Besøg på Tanggården på Endelave / eller Fabrikken i Grenå
  • Du får mulighed for at købe færdiglavede produkter lavet af tang.

Praktisk information:
Det er en god ide at medbringe en pose på Tangsafari til dit høstede tang og tøj til formålet.
Tangsafari i Grenå - en bæredygtig oplevelse!

Mere om Nordisk Tang i Grenå: 

Nordisk Tang arbejder ud fra en bæredygtig og cirkulær tankegang, som grundlæggende betyder at deres vision er at producere mad, der ikke belaster jordens knappe ressourcer.

Der bruges kun nordisk tang i produktionen, da det kan tilføre konsistens, smag, salt – og så kan det hjælpe med at fremhæve andre smagsnuancer på grund af et højt indhold af umami.

Tang kan bruges i en lang række produkter – og faktisk mener forskere at vi har spist tang i urtiden.

Hvis du efter denne tur har mod på flere vand eventyr, så kan vi varmt anbefale Saltvandsbassin i Århus – hvor du også kommer helt ned i gear.
Eller hvis det skal være lidt mere aktivt – er Kanotur i Silkeborg med luksuspakke også en unik oplevelse!