Vin og Jazz hos Not Your Usual i København

Tag til vin og jazz i København hos Not Your Usual Winebar

En unik oplevelse, der udfordrer flere sanser, og giver dig en dejlig kombination af lækker vin og jazz i København. Den hyggelige vinbar skaber en fantastisk atmosfære, og den dejlige jazzmusik løfter stemningen.

OBS: Der er tale om levende jazzmusik, og det kombineret med et godt glas vin kan medføre løssluppen stemning 🙂

Klik her for at bestille Vin og Jazz.

Hvad får du med i Vin og Jazz hos Not Your Usual Winebar:

  • 2 timers lækkert live jazz
  • 3 halve glas forskellig vin, så der er mulighed for at prøve flere forskellige
  • Snacks i form af lækker antipasti, der supplerer vinen fantastisk

Både høre- og smagssansen bliver altså forkælet ud over det sædvanlige, hvis du bestiller Vin og Jazz hos Not Your Usual Winebar.
Kom til Vin og Jazz hos Not Your Usual Winebar

Mere om vinbaren

Udover lækre jazzede toner, er vinbarens fokus også på unikke vine, fra lidt mindre vinproducenter. Derfor bliver der serveret en del vin, fra lande du ikke typisk tænker på som vinproducenter. Det kan f.eks. være Armenien, Ungarn, eller sågar Danmark!

Du får med andre ord en oplevelse med Vin og Jazz hos Not Your Usual Winebar, som du ikke finder ret mange andre steder. Deres mission er at overraske, og introducere dig for nye og spændende vine, og levere en god fortælling og information omkring det.

Mere end bare vin og jazz

Ud over de unikke vine og den hyggelige stemning, serverer Not Your Usual Winebar også spændende cocktails. Det gør vinbaren til et godt sted for folk, der gerne vil vide lidt om hvad der er i glasset, og høre gode historier om det de drikker.

Det informerede personale vil rigtig gerne fortælle, og komme med anbefalinger til hvad du skal prøve.

Der er altså virkelig mulighed for en god og spændende aften, hvis du vælger at tage til Vin og Jazz hos Not Your Usual Winebar.

Klik her hvis du vil læse mere om andre vinsmagninger i København.