Havnerundfart København

Havnerundfart København – i samarbejde med Stromma

Havnerundfart København – som tilbydes i samarbejde med Stromma er en anerkendt og certificeret oplevelse for hele familien. Her får I alle de seværdigheder og steder man bare skal se når man besøger vores hovedstad. Båden runder Nyhavn – og man kan næsten opleve hvordan byen tog sig ud på H.C Andersens tid – da han faktisk boede i Nyhavn, da han skrev de verdenskendte eventyr “fyrtøjet” og “Prinsessen på ærten”.
Men København rummer jo så meget mere end det! Havnerundfart København viser jer også “den lille havfrue” på Langelinie, som hvert år besøges af tusindvis af turister. Men I får første parket, fordi I fra vandsiden ikke skal stå i kø på nogen måde. Her er den oplagte chance til årets feriefoto! Så husk endelig dit bedste kamera – for der bliver utallige chancer for at få fyldt foto albummet op med dejlige ferieminder med hele familien!
Hele turen på båden krydres med fortællinger om alt fra hovedstadens spir til alle de kendte bygninger. Så ikke nok med at I får en unik tur – I bliver også opdateret på vores alles hovedstad og dens historie.

Så tøv ikke. Bestil en dejlig tur rundt på kanalerne sammen med dem du holder af!

 

Denne oplevelse inkluderer: 

  • En unik rundfart i hovedstadens kanaler på 1 times varighed
  • Havnerundfart København er guidet og foregår på både dansk og engelsk
  • Guiden fortæller om alle de seværdigheder som turen går forbi
  • I kan tage afsted fra Nyhavn eller Ved stranden – valget er helt frit!

Praktisk information:

Der kan ikke købes mad og drikke ombord på Havnerundfart København – men gæster må meget gerne medbringe mad og drikke til turen. Desuden opfordres til varmt tøj – da temperaturen på vandet ofte er koldere end antaget.Havnerundfart København. Se vores smukke hovedstad, fra vandet
 

Mere om Stomma som står bag denne oplevelse: 

Strommas vision er at skabe oplevelser som er miljømæssige CO2 neutrale – og blandt andet derfor sejles alle ture på batteridrevne både – ligesom at der findes et tæt samarbejde med WWF for at bidrage til et bedre miljø til gavn for alle.
Har I fået lyst til flere oplevelser, så kan København tilbyde rigtig mange oplevelser – vi har selv prøvet Vesterbro – Guidet øltur med oplevelser, hvor man får historier fra livet i denne specielle bydel. Eller hvad med Dinner in the dark – i København,  som virkelig sætter dine sanser på prøve ?