Spadag Beder

Spadag beder hos Pure Nature

Tag en slapper fra hverdagen med en Spadag Beder hos Pure Nature. Her lige syd for Aarhus ligger den lille by Beder, hvor Pure Nature holder til. En køretur på under 30 minutter, hvis I bor I Aarhus. Men heller ikke langt fra byer som Randers, Horsens og Skanderborg.

Spadag Beder er inspireret af Østens skikke. Netop derfor er velværemassage en væsentligt del af oplevelsen for jer som vælger at tage turen. Her er garanti for en lille hverdags flugt for dig og een du holder af. Eller giv oplevelsen som et gavekort til dem der står dit hjerte nært. Du vælger helt selv. Men snyd ikke jer selv for denne oplevelse – for den er virkelig helt speciel!

 


Spadag Beder
 

Oplevelsen hos Pure Nature indeholder: 

  • En unik oplevelse med spa og kuroplevelse for 2 personer i 2,5 time.
  • Citrongræs baseret mælkebad i 30 minutter. Også muligt at vælge jasmin fra Pañpuri.
  • Bobler og frugt på spakanten under opholdet.
  • Kropsmaske med indpakning til begge.
  • Mulighed for at vælge enten velværemassage eller klassisk massage for begge deltagere
  • Efter endt behandling hos Spadag Beder serveres The, kaffe, Chokolade og frugt i lækker lounge.

Vidste du at Kleopatra også badede i mælk, fordi hun mente at hendes hud havde godt af det? Moderne videnskab har sidenhen bevist at det faktisk var sandt, idet mælk indeholder lactic syre. Denne specielle ingrediens kan nemlig rense din hus helt ned i de dybeste lag. Og det sikrer en fantastisk smidig hud, som vil forblive ung i lang tid.

 

Mere om Pure Nature i Beder:

Spadag Beder er inspireret af Østens skikke og gæstfrihed. Visionen er at gæsterne skal føle indre ro efter en behandling. Og netop denne vinkel til velvære er unik. Og har derfor resulteret i at Pure Nature både er nomineret og har vundet flere priser.
Seneste er Pure Nature i 2016 blevet nomineret som Danish Beauty Award. Og det er derfor også med stolthed at vi kan tilbyde denne oplevelse i vores sortiment! Beliggenheden i meget kort afstand fra Aarhus, indbyder også til at kombinere denne oplevelse med flere som fx. Sushikursus i Aarhus – som giver velvære til jeres smagsløg. Eller hvad med et lækkert glas vin hos Kjær Sommerfeldt – Vinsmagning i Århus, til at runde en perfekt dag af på?