Kør DTM racer i Padborg

Kør DTM racer i Padborg – en hæsblæsende oplevelse

Fart og spænding venter dig på i Padborg, hvor du kan opleve at Kør DTM racer i en ægte Mercedes C280 racer. Bilen som for alvor blev gjort kendt i 1990’erne af racerkørere som Jan Magnussen og Kurt Thiim. Turen i den nærmest legendariske bil, er noget enhver frisk knægt med fart i blodet vil sætte pris på. Her er man lige lukt tilbage til drengedrømmen.

Så snyd ikke dig selv for denne unikke oplevelse. Men med plads til op til 4 deltagere, kan I også sagtens tage nogle venner afsted. Det vil give næring til nye oplevelser sammen, og noget I helt sikkert vil snakke sammen om i lang tid fremover. Eller vil du glæde en helt speciel ven? Turen kan også købes som gavekort, og I kan bare booke oplevelsen når det passer jer!


Kør DTM racer
 

Oplevelsen på Padborg park inkluderer:

  • Klassisk Mercedes C280 racerbil i op til 6 timer.
  • Nødvendigt udstyr inkluderet i Kør DTM racer
  • Helt op til 4 deltagere
  • Morgenmad og frokost inkluderet for samtlige deltagere.

Praktisk information: 
Deltagere skal være mindst 18 år og have gyldigt kørekort. Det er ikke tilladt at være påvirket af alkohol. Instruktørernes beskeder skal efterleves og overholdes, eller medfører det udelukkelse fra Kør DTM racer på Padborg park. Husk penge hvis I påtænker at købe mad på stedet.

Mere om Padborg Park: 

Selve banen er 2,15 km lang og 12 meter bred. Den har 5 venstresving og en chikane. Banen bruges til daglig af en lang række professionelle motorsportsfolk til test og afprøvning af udstyr. Så måske ser I også drømme bilen?

Her hos Living-guide er vores mission at finde de bedste oplevelser til jer. Og hvis I elsker fart og spænding, så kan vi også varmt anbefale Kør Lotus Elise Padborg, som virkelig også er en oplevelse med fart over feltet! Eller hvad med Kør Audi R8 Aarhus?