Escape rooms København

Escape rooms København – uhyggeligt Brain Game

Escape rooms København, har nu lavet The Ring som Brain Game, hvor du skal løse den uhyggelige gåde for ikke at blive besat. Du har 60 minutter. Kan du klare det?

I dette Escape Room er spillet lavet med tema fra filmen der skræmte hele verden,  nemlig gyseren The Ring. Og hvad kan være endnu mere skræmmende og spændende, end at opleve det som Brain Game i et af de fede Escape Rooms i København. Der er fuld knald på, tiden arbejder, dit hjerte hamrer derudaf og det er superfedt, men skræmmende.

Er du vild med at bruge hjernen og kan du lide at udfordre dine venner til en gang skræmmende hjerne gymnastik. Hvem løser gåden, og hvem bliver tilbage…….For altid!

Antal deltagere

Escape rooms som The Ring, anbefales til mellem 3 og 8 spillere. Men har du 7 venner der tør?

Historien om dette uhyggelige Escape Rooms København

Som altid har dette spil, i det københavnske Escape Room, selvfølgelig en historie. Og historien er skræmmende!

En helt rask pige dør meget pludseligt. Dødsfaldet er mystisk! Hvorfor dør en ellers rask pige lige pludseligt?

På den psykiatriske afdeling i byen Seattle finder vi hendes kusine. Den eneste der kan gøre os klogere på, hvad der er gået forud for den vanvittige og skræmmende oplevelse.

Men intet hjælper. Kusinen snakker helt sort, hun er i chock. Hun fortæller igen og igen om et videobånd. Og en pige der skulle have langt sort hår. Det giver ingen mening!

Det eneste der ikke må ske er at i ikke kan stå for fristelsen til at se videobåndet! Ser i det legendariske og berygtede videobånd starter mysteriet. Mysteriet skal løses, ellers vil i blive hjemsøgt til tid og evighed af Samara Morgan. Det kan blive fatalt!

Har du og vennerne nerverne til at gøre forsøget?

Tænk jer en ekstra gang om før i gør forsøget! Det kræver nerver af stål, mod og kløgt! Tør du besøge dette eller et af de andre spændende Escape Rooms København?The Ring Escape room, det vildeste Escape Room i Danmark

https://www.youtube.com/watch?v=rmuPwCUQmJ8

Måske det bedste Escape Room København har at byde på!

Stadig i tvivl? Se deres gode anmeldelser på Trustpilot!

Der er uden tvivl tale om et af de bedste Escape Rooms i København, så det er bare med at få bestilt!

Er det for skræmmende? Se mere om Last Passenger Escape room, hvor du kan deltage i Orient Expressen, eller det meget spændende Escape Room om Pablo Escobar.