Sanketur Fjerritslev

Sanketur Fjerritslev – lær at finde mad i naturen

Går du med en drøm om at leve af moder natur – så er Sanketur  Fjerritslev helt sikkert et must for dig. Eller måske har du fulgt med i DR’s serie “Alene i vildmarken”? Uanset hvilket udgangspunkt du har, så er altid en god evne at kunne leve af naturen. For hvis du ønsker at leve bæredygtigt og i takt med naturen. Eller om du er spejder, der gerne vil opgradere sin viden om det fantastiske spisekammer som naturen er. Så skal du helt sikkert deltage på Sanketur Fjerritslev.

Her ved Jammerbugten i Nordjylland er kun små 35 minutters kørsel til Ålborg, og endnu mindre til Thisted. Her findes der masser af spiselige planter og urter. Og brugt rigtigt kan de trylles om til et helt unik måltid, der vil ændre dit syn på vores allesammens natur for evigt.

Så er du vild med naturen, eller ønsker du bare en oplevelse der får dig ned i gear, så er du havnet det rigtige sted! Prøv Sanketur Fjerritslev alene, eller tag nogle venner med. Her er plads til alle!


Sanketur Fjerritslev
 

Oplevelsen ved Jammerbugten inkluderer: 

  • Sanketur ved Jammerbugten på ialt 4 timer
  • Turen inkluderer en guide eller kok
  • Lær om vilde urter
  • Aftensmaden tilberedes af det I har sanket på turen
  • 1 Thy-øl, 1 vand eller 1 glas økologisk vin

Hele Sanketur Fjerritslev er centeret omkring Madsmedjen, som har fået sit navn fra en gammel smedje i Hjortdal ved Slettestrand. Og vidste du at sanke betyder at samle? Man bruger det samme udtryk når man er i skoven og skal finde brænde. Da hedder det at man “sanker” brænde.

 

Mere om Slettestrand:

Slettestrand er en virksomhed der siden 1999, med en familie bag roret har udviklet ferie for alle. Omdrejningspunktet er Jammerbugten med alle dens muligheder. Og missionen er at skabe en ferieform hvor alle kan være med. Unge som gamle. Og uanset vejret.

Har I fået lyst til at se mere af det fantastiske nordjylland? Så kan vi varmt anbefale Ravsafari Thyborøn, som også er en dejlig tur for hele familien. Eller hvad med WOW Park Skjern – som er et naturfyldt sted for både gamle og unge?