Ølsmagning Fyn

Øl og ostesmagning i Gundestrup

Fynboerne går all in når det gælder ølsmagning på fyn. Her “nøjes” man ikke med en simpel ølsmagning, der skal mere til for at trække en Fynbo ud til en ølsmagning og imponere dem.

Gundestrup mejeri og bryghus, har her lavet en sjælden, men utrolig populær kombination, hvor de både laver ost og øl og det invitere de stolt indenfor til ølsmagning med ost, på deres mejeri og bryggeri i Gundestrup.

De brygger øl der passer til de producerede oste, så hører du til dem der mener at det skal være ost og rødvin skal du prøve dette event. Det kan varmt anbefales og brygmesteren forstår virkelig at ramme den perfekte smagsoplevelse sammen med mejeristerne. Som noget helt specielt kommer vallen fra mejeriet med i øllet.

Du bliver vist rundt i både mejeriet og bryggeriet, samtidigt med at du får fortællinger om de sydfynske oste og øl. Efterfølgende er der øl og ostesmagning med både ost, øl og pølser.

Gundestrups historie

Mejeriet er over 100år gammelt, ja faktisk helt tilbage fra 1888. Det var andelsmejeri indtil 1983 og fra 2007 er det også bryggeri. Mejeriet i Gundestrup er kendt for deres særdeles gode rygeoste. Men deres Fynbo Ost er kåret som Nordens Ost i 2010. Så de har rigtig godt styr på både rygeost, almindelige oste og selvfølgelig øl på sydfyn.

Øl og ostesmagning på Fyn, er en vildt lækker smagsoplevelse som skal opleves

Det er virkelig en oplevelse at deltage i smagningen på Gundestrup mejeri og bryghus. Er du både vild med ost og øl, er det den bedste smagsoplevelse på Fyn.

Er du generelt interesseret i ølsmagning på Fyn, kan vi også anbefale denne populære ølsmagning hos Ø-Bryg, hvor du kommer til at smage en masse imponerende hjemmebryggede øl, der er produceret på lokale fynske råvarer, som tang og havvand. Du kan se mere om denne specielle og fantastisk gode ølsmagning her.

Er du bare vild med oplevelser på Fyn, har det jo også det spændende Bridgewalking Lillebælt at byde på. Skulle du have lyst til en overnatning bag tremmer, kan du opleve en overnatning i Horsens fængsel.