Luksusgourmet ophold på Blokhus Strandhotel

Luksus gourmetophold på Blokhus Strandhotel

Bestil et Luksus gourmetophold på Blokhus Strandhotel – og mærk næsten historiens vingesus beruse dig.

Ægteparret Marie Louise og Steffen Ebdrup fik ideen til badehotellet i 2014 på grund af deres forkærlighed for nordjylland og Blokhus – og i samarbejde med arkitekten Jørgen Ussing skabte de badehotellet med respekt for placeringen og udtrykket.

Dermed var hotellet så en realitet i 2017 hvor de åbnede. Hotellet er bygget med referencer til de glade 1920 og 1930’ere, hvor de danske badehoteller havde sin storhedstid. I dag er hotellet byen eneste badehotel.

Hotellet ligger centralt placeret og det betyder at her får man velvære, duften af den friske salte havluft og ro i sjælen i en samlet pakke. Her findes også orangeri, restaurant, wellness og fitness. Der er med andre ord næsten garanti for at slippe for hverdagens stress og jag.

En perfekt gave til kæresteparret der ønsker at forkæle sig selv – eller som “get-away” for ægteparret der ønsker lidt alenetid.

Er du interesseret? Så klik her for at bestille dit luksus gourmetophold på Blokhus Strandhotel.

Luksus gourmetophold på Blokhus Strandhotel inkluderer:

  • Classic værelse hvor man overnatter.
  • En velkomstgave i form af en bog.
  • Snacks på værelset i form af sødt og salt, samt drink
  • Luksus middag (6 retter)
  • Velkomstdrink inden middagen
  • Lidt kaffe og sødt efter middagen til at runde aftenen af
  • Morgenmad i form af en buffet
  • Wellness afdeling med fri adgang under opholdet.

Praktisk og vigtig information: 
Der er indtjekning på hotellet fra kl. 15.00 den dag man ankommer, og udtjekning på afrejsedagen inden kl. 11.00. Der er gratis parkering på hotellet, men kører man i el-bil, skal der medbringes opladeadapter.

Luksus Gourmetophold på Blokhus Strandhotel

Mere om Blokhus Strandhotel:

Oprindeligt var tanken at bygge et lille hyggeligt badehotel med 10 værelser – men behovet viste sig større end først antaget. Og der er således 38 dobbelt værelser og 2 lejligheder. Blokhus Strandhotel er byens nyeste og eneste badehotel. Her tilbydes både wellness ude og inde, fitness, sauna og meget meget mere.

Her hos Living-guide er det vores mission at finde de bedste og billigste oplevelser til dig. Hvis du ligesom os også er vild med naturen og vand, kan vi anbefale Østersjagt i limfjorden, eller hvis lysten er til flere smagsoplevelser – så kan vi også anbefale Whiskeysmagning hos Thy Whiskey.