Malekursus i Århus

Spark kreativiteten i gang med Malekursus Aarhus

Et malekursus er en genial og personlig gave, til alle kreative sjæle!

Er du vild med at male, eller vil du gerne lære det helt fra bunden? Eller kender du en, som har en maler gemt indeni? Uanset om du selv, eller en du holder af, ville nyde at svinge penslen, så er dette malekursus i Aarhus det perfekte sted at slippe kreativiteten løs.

Alle er velkomne. Du kan medbringe dine egne værker, du måske er gået i stå med, og modtage tips og tricks til at komme videre.

Hvad indeholder dette malekursus?

Naturligvis giver et malekursus dig selvsagt undervisning i at male. Det kan enten være fordi, du er gået i stå i maleprocessen af dine egne værker eller fordi, du ønsker at bygge videre på dine færdigheder. Og her vil det selvfølgelig være en god idé at medbringe dine egne værker, så du kan modtage gode råd til at knække koden, så dit værk kan blive rigtigt godt. Udgangspunktet kan også sagtens være, at du ikke har malet før og dermed ikke har nogen erfaring inden for feltet. Så tager malerkurset udgangspunkt i dit individuelle niveau, og du vil alligevel få en super god oplevelse.

Du skal selvfølgelig ikke medbringe maling og andet nødvendigt udstyr, da det er en del af oplevelsen og vil være at finde i Fru Madsens atelier, dog skal eget lærred medbringes. For at skabe en super hyggelig atmosfære og en ekstra hyggelig dag vil der være kaffe, the og kage. På denne måde, har du ikke kun mulighed for at få en fantastisk maleroplevelse, men også mulighed for at hygge dig, og lære andre malerentusiaster at kende.

Vigtigt: Der kan højst tilmeldes otte personer på hvert malekursus i Århus.

Vil du vide mere om dette malekursus, eller vil du bestille oplevelsen?

Vigtigt at vide, når du bestiller dette malekursus

Hvis I er en gruppe på mere end seks personer, der ønsker at prøve denne oplevelse, er det en mulighed. I skal blot udfylde en formular og så vil der blive taget kontakt til jer.

Som sagt kan du sagtens medbringe dit eget maleri, og dertil også velkommen til at medbringe alle nødvendige materialer selv. Hvis du ikke har eget maleri eller egne materialer, kan du sagtens bruge materialerne, der er til rådighed i atelieret. Du skal dog huske at medbringe dit eget lærred. 

Husk da også at medbringe tøj, der gerne må blive beskidt eller malet til. 

Vigtigt at huske er, at det er ligegyldigt, hvilket kunstnerisk niveau du er på. Malekursus henvender sig nemlig til alle.

Malekursus i Århus
 

Vidste du at?

Vidste du, at man tit forbinder farven lilla med royale personligheder og tror, at farven er forbeholdt kongehuset. Men der er rent faktisk en god forklaring på dette. Før i tiden var det nemlig kun de kongelige, der havde likvide midler nok til at investere i den lilla dyre farve. Er det ikke sjovt?

Vidste du godt, at Michelangelo brugte fire år på at lave det berømte loftsmaleri i det Sixtinske Kapel? Men da det så skulle restaureres i slutningen af 1900-tallet, tog det hele 20 år at gøre. Så man kan sige, at Michelangelo var en hurtig kunstner.

Er du på udkig efter andre oplevelser i Århus?

Er du på udkig efter noget andet end et malekursus? Så tag et kig på denne oversigt med oplevelser i Århus og omegn – du vil uden tvivl kunne finde noget, der falder i din smag 🙂