Flødebollekursus Odense

Flødebollekursus Odense – hos Odense Chokoladehus

Her hos Living-guide.dk kender vi faktisk ikke nogen som ikke kan lide denne lille lækre spise. Og med Flødebollekursus Odense ønsker vi at udbrede kendskabet til endnu flere. For en nem, lækker og lynhurtig dessert er da noget alle kan lide. Den har sin naturlige plads efter en dejlig middag, og når eftermiddagskaffen skal på bordet.
Men faktisk er opfindelsen slet ikke dansk. Den er importeret fra USA. Men det gør jo ikke noget når Flødebollekursus Odense bare smager så godt. Og derfor er den helt naturligt blevet en publikums favorit i store dele af verden.


Flødebollekursus Odense
Nogen kan lide dem med kokos. Andre skal bare have ren chokolade. Og andre igen har en helt 3 favorit. Hvilken en er din favorit? På dette kursus får du både teknikker, historier, opskrifter og masser af gode råd med hjem. Og så er det ellers bare at komme igang med at designe din helt egen favorit.
Oplevelsen kan også købes som gavekort. Og dermed er det en både nem og billig gaveide, som kan bruges til stort set enhver lejlighed vi kan komme i tanke om. Og deltageren får helt frit valg i forhold til hvornår det skal finde sted.

 

Oplevelsen hos Odense Chokoladehus inkluderer: 

  • Flødebollekursus Odense varer 2 timer, og der er inkluderet instruktør.
  • Instruktøren lærer jer om fremstilling af flødebolleskum og forklarer om chokoladetemperering.
  • Du lærer at sprøjte og hånddyppe flødebollerne – og naturligvis skal du selv dekorerer dine kreationer
  • Du får guldkorn med hjem og selvfølgelig er der smagsprøver
  • Du får flødeboller med hjem.
  • Anvendte opskrifter får du med hjem
  • Kaffe, the og vand under kurset.

 

Mere om Odense Chokoladehus: 

Bag Flødebollekursus Odense står ægteparret Tine og Thormar.  De er begge to udlærte konditorer. Og visionen er at håndværket skal laves fra bunden. Ikke noget med fabriksfremstillet varer her.
Har I fået lyst til flere gode smagsoplevelser, så er I kommet til det rigtige sted. Vi har samlet alle de bedste. For eksempel kan vi klart anbefale Kaffekursus Århus hos La Cabra, som nærmest er en oplagt partner til den søde tand. Eller hvad med Bøf og Bajere, hvis det skal være lidt i den anden grøft?