Nye madoplevelser i København

Madoplevelser i København

Vi har samlet en række gode madoplevelser i København, som vi mener kan anbefales, da det på hver deres måde, er en rigtig god oplevelse i maduniverset.

Det er f.eks spisesteder og kurser der giver dig kvalifikationer indenfor madkunst. Og steder der giver dig mulighed for at købe eller lave mad til nogle helt unikke priser.

Læs med herunder og se om der er noget der frister. Enten som gave eller som oplevelse til dig selv.

Som noget af det nyeste og mest efterspurgte som madoplevelse, er der kommet en smagsvandring i Sydsverige. Det er godtnok ikke helt en smagsoplevelse i København, men vi mener det er så tæt på og at oplevelsen er så god, at vi godt kan tilegne lidt kredit til København og tage den med på denne side, som ellers kun er smagsoplevelser i København.

Lidt uden for København, i Valby, kan du lære hvordan du sammensætter lokale og friske råvarer der er i sæson, i et madlavningskursus hos Timm Vladimirs Køkken, med fokus på Nyt Nordisk Gastronomi. 

Ost og vin i København

En anden meget populær smagsoplevelse i København er ost og vinsmagning i København. Der er virkeligt gjort noget ud af, at få det hele til at gå op i en højere enhed. Og der er allerede mange gengangere på smagningerne, så de er blevet populære på rekordtid. Men det er også helt fantastisk at deltage i noget, hvor man kan mærke passionen for noget gå op i en højere enhed.

Det er helt klart en smagning vi kan anbefale i København.

Spis og mærk dine sanser

Når vi snakker madoplevelser i København, er Dinner ind the dark, nok en af de mest spændende, grænseoverskridende og følsomme madoplevelser vi overhovedet har på programmet!

Du spiser som du vil gøre på mange andre almindelige restauranter. Men du er blind. Lyset er slukket og du må bruge dine sanser.

Er du konservativ og syntes absolut ikke om at åbne dine sanser og prøve noget nyt, er denne oplevelse helt sikkert ikke noget for dig.

Men er du nysgerrig, åbenminded og vil du gerne prøve dig at bruge et par timer på at opleve hvordan en blind oplever sin middag?

Så er denne helt fantastisk spændende mulighed og oplevelse helt sikkert noget for dig!

Du åbner, og oplever dine sanser fra en helt anden side end du har prøvet før, og vi lover dig at det er et sus udover noget du har prøvet før at spise middag i mørket!

Se mere her og prøv oplevelsen med din kæreste.

 

Chokolade oplevelser

Er du til mørke, men mere af den chokoladeagtige slags. Så er København stedet hvor du får masser af gode oplevelser med chokolade! Du kan f.eks lave dine egne flødeboller, eller tage et chokolade kursus i København.

Er du på udkig efter en virkelig vild, spændende og helt enestående oplevelse med chokolade? Så SKAL du prøve chokolade brunch hos Peter Beier. Du kan selvfølgelig læse meget mere om den via linket, men det skal bare opleves. Det kan ikke beskrives godt nok hvor god oplevelsen er. Den har vores helt store anbefalinger og vi skal selv prøve den igen.

Der er mange flere oplevelser med mad, som kan prøves i København. Du kan se mange flere madoplevelser i København på vores side, eller du kan finde flere spændende oplevelser i hele Danmark hos vores partner her.

Uanset hvad du ønsker har du her muligheden for at få den største madoplevelse her.