Madoplevelser i København

Vi har samlet en række gode madoplevelser i København, som vi mener kan anbefales, da det på hver deres måde, er en rigtig god oplevelse i maduniverset.

Det er f.eks spisesteder, kurser der giver dig kvalifikationer indenfor madkunst og steder der giver dig mulighed for at købe eller lave mad til nogle helt unikke priser.

Læs med herunder og se om der er noget der frister. Enten som gave eller som oplevelse til dig selv.

Spis og mærk dine sanser

Når vi snakker madoplevelser i København, er Middag i mørket, nok en af de mest spændende, grænseoverskridende og følsomme madoplevelser vi overhovedet har på programmet!

Du spiser som du vil gøre på mange andre almindelige restauranter. Men du er blind. Lyset er slukket og du må bruge dine sanser. Er du konservativ og syntes absolut ikke om at åbne dine sanser og prøve noget nyt, er denne oplevelse helt sikkert ikke noget for dig.

Men er du nysgerrig, åbenminded og vil du gerne prøve dig at bruge et par timer på at opleve hvordan en blind oplever sin middag, er dette en helt fantastisk spændende mulighed og oplevelse. Du åbner, og oplever dine sanser fra en helt anden side end du har prøvet før, og vi lover dig at det er et sus udover noget du har prøvet før at spise middag i mørket!

Se mere her og prøv oplevelsen med din kæreste.

Store madoplevelser i Købehavn

Chokolade oplevelser

Er du til mørke, men mere af den chokolade agtige slags, så er København stedet hvor du får masser af gode oplevelser med chokolade! Du kan f.eks lave dine egne flødeboller, eller tage et chokolade kursus i København.

Der er mange flere oplevelser med mad, som kan prøves i København. Du kan se mange flere madoplevelser i København på vores side, eller du kan finde flere spændende oplevelser i hele Danmark hos vores partner her.

Uanset hvad du ønsker har du her muligheden for at få den største madoplevelse her.