Cidersmagning i København hos Holm Cider

Cidersmagning i København hos Holm Cider

En cidersmagning i København hos Holm Cider giver dig et indblik i, hvor stor og forunderlig ciderens verden egentlig er. Cider er meget mere end Somersby og Mokai, og smager faktisk forskelligt, alt efter hvilken region det kommer fra.

Meget ligesom vin, er der stor forskel på cidere fra Spanien, og cidere fra Frankrig. Modsat vin, er England dog en stor producent af cider også.

Hvad er med i cidersmagningen?

Tager du til cidersmagning i København hos Holm Cider, får du følgende med i prisen:

  • Cidersmagningen varer cirka 1,5 time
  • Du smager 7-8 forskellige cidere
  • Du får lærerig og spændende fortællinger og information om de forskellige cidere
  • Du lærer forskellen på cidere fra Frankrig, Spanien og England
  • Du smager og lærer på de nye ciderregioner, som f.eks. Danmark

Her kan du læse mere om Holm Ciders cidersmagning i København

Om Holm Cider

Hos Holm Cider har de cirka 150 forskellige cidere på lager, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Udover at Holm Cider tilbyder cidersmagning i København, så er butikken også den eneste ciderbar/ciderbutik i Norden, og har som mål at være blandt de mest specialiserede i verden.

Hos Holm elsker de virkelig cider – og det skinner igennem i den meget informerede og begejstrede betjening man får på stedet.

Mere om cidersmagning i København

Til en cidersmagning vil du kunne smage, at den spanske cider er meget frisk og lidt syrlig, hvor de franske cidere er lidt mere kraftfulde som deres vine, og boblende som deres champagne.

Dansk cider bliver ofte produceret på danske efterårsfrugter, hvilket giver det et helt unikt udtryk, som er af utrolig høj kvalitet. Vores danske og regnfulde klima er altså ikke så skidt, at det ikke er godt for noget.

Vil du prøve en cidersmagning i København?

Så følg linket, og prøv Holm Ciders cidersmagning i København.

Andre smagsoplevelser

Vil du til andre smagninger, end lige cider? Så tag et kig på vores store oversigter.
Uanset hvor du bor i landet, og om du er til ølsmagninger, ginsmagning, vinsmagning eller whiskysmagning, så har vi her på siden noget for netop dig.

Leder du efter noget vi ikke har her på siden, eller har du forslag til en oplevelse der mangler, så kontakt os endelig!

Vidste du?

  • Cider nydes bedst, hvis det serveres køligt, helst mellem 8 og 12 grader celcius
  • “Videnskaben” bag en cidersmagning, ligger sig tæt op af vin- og champagnesmagninger. Samme procedurer bliver benyttet, og samme type glas, alt afhængig af cideren.
  • At kombinere mad og cider, er også en hel videnskab for sig selv, ligesom med vin og andre drikkevarer.