Billige Rejser

 

Billige rejser

At finde de billige rejser er nok noget vi alle gerne vil, men det er både svært og tidskrævende hører man ofte,

Men det er virkeligt svært at finde de virkeligt billige rejser, som lige passer til de ønsker vi har. Og vi kender nok alle til dem der hele tiden,  finder de billige rejser og kommer ud at rejse flere gange om året.

Og for næsten ingen penge. Men hver gang vi selv kigger er de der aldrig! Det er super surt:-(

Det gør vi noget ved. Vi rejser selv rigtig meget, men vi bruger ikke mange penge på det. Og de billige steder vi finder de gode ferier, kan du også bruge, bare læs videre på siden.

Hvordan finder vi så de billige rejser?

Det handler om systematik og planlægning. Hvis vi først kommer i tanke om at vi vil ud at rejse, om 4 dage, ja så bliver det højest sandsynligt dyrt. Hvis ikke du vil sidde i lufthavnen og vente på en uspecificeret afbudsrejse. Det kan også være ganske spændende. Afbudsrejser kan du læse mere om her. Men denne side, handler det om billige rejser, nedsatte rejser og bare generelt gode tilbud som vi kan spare penge på.

Vi har samlet de udbydere, vi mener har de bedste tilbud, på billige rejser. Vi guider dig, så du kan få flest rejser ud af dine penge. Der er flere udbydere end dem du finder herunder. Men for at artiklen ikke skal blive alt for lang, har vi prøvet at indskrænke det, til dem vi mener er bedst. Og så er der selvfølgelig nogen der slet ikke kan komme med, da de bare ikke er gode nok på priserne på deres “billige rejser”.

Der vil her på siden være billige, nedsatte rejser, her og nu rejser, last minute rejser, billige weekendophold og hvad de ellers kaldes, alle de billige rejser.

Kort sagt, her samler vi de tilbud, der som forbruger giver dig mest value for money som det populært hedder.

Billige rejser

Vi har f.eks. samlet en guide, til hvordan du får mest for pengene, og laver en billig tur til New York City. Med lidt planlægning, kreativitet og den rette indstilling kan du komme meget rundt i New York, eller resten af verden, for meget få penge. Næste alle storbyer har rigtig mange, meget billige seværdigheder eller oplevelser. Som kan give dig og familien en ferie til den by i drømmer om at besøge for få penge.

De bedste rejsetilbud

Når det kommer til billige rejser, så er der mange spillere på markedet. Vi samarbejder kun med de allerbedste, og derved vejlede dig til de bedste og billigste rejser og selskaber.

Vores partner, Elixa was here, har her samlet en række unikke rejser, du ikke finder andre steder, andet end her på billige rejser. Vi har selv bestilt derigennem flere gange. Deres udvalg bliver ofte opdateret og udbudet er meget varieret. De har ofte kortere ture, (3-4 dage) med fly og hotel. Turene kan gå til Wien, London, Mallorca, Hamburg, Nyhavn, både med og uden morgenmad til få tusinde kr.

Det kan ofte betale sig at planlægge og bestille 3 måneder før i skal rejse. Når rejserne sættes til salg, er der ofte billige rejser at hente, da flyveren skal fyldes op.

Suncharter har flyafgange Aalborg og har ofte nogle gode tilbud. De bedste tilbud de har er dog de fleste gange når der bestilles med kort varsel.

 

Momondo har enormt mange billige rejser

Hos momondo.dk er der er altid mulighed for at finde billige rejser, flybilletter, biler og meget mere. Momondo er en af de bedste prissammenlignings sider, med et stort udvalg af gode tilbud, fra mange forskellige rejse udbydere.

De har ofte nedsatte weekendophold. Tag til f.eks Riga, Berlin, London, Paris, Istanbul m.fl. til under 1.300kr pr.person for 3 overnatninger og fly.

Det er billigt for en storbyferie i en af de populære europæiske storbyer.

Hvis du har lyst til at få inspiration, til at se hvordan du selv kan planlægge billige rejser, eller et billigt weekendophold i en storby. Du kan se flere forskellige muligheder i vores rejsemagasin. Rejsemagasinet er fuld af ture som vi selv eller besøgende her på siden har været på. Der er kun nævnt ophold eller ture som enten vi selv eller vores besøgende har prøvet, derfor kan vi med sikkerhed sige at de anbefalinger der er her på siden lever op til det beskrevne.

Gode Deals på billige rejser

De bedste deals har vi op til weekenden. Er du hurtig har du ofte mulighed for at få et 4, eller måske endda 5 stjernet, 3 dages ophold for kun ca. 500kr pr nat inkl. morgenmad. Det kræver opmærksomhed og nogle gange ihærdighed, men de billige ture der kan arrangeres er helt bestemt det hele værd.

Vi har flere gange selv været afsted på meget billige ture som hver gang har givet os en superfed oplevelse til meget få penge. Og hvorfor betale mere for noget man kan slippe afsted med at få for under halvdelen.

Der er utroligt mange sider på nettet der prøver at vejlede om billige rejser, afbudsrejser, nedsatte rejser osv. Vi samarbejder kun med de største og mest seriøse rejsearrangører der sørger for at deres tilbud er opdaterede og gældende.

Der er  mange afbudsrejser og nedsatte rejser til Cypern og Afbudsrejser til Tyrkiet og de klassiske rejsemål i Europa som Gran Canaria, Solkysten m.fl. Hvis det er de rejsemål du gerne vil rejse til er der mange gode tilbud og mange penge at spare for hele familien.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med de billige rejser, og hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, kommentarer, eller rejseberetninger!

Husk at holde øje med siden. Vi finder ofte nye billige rejser som kommer her på siden, og ofte er det med at være hurtig når de er der, da det som oftest er i begrænset mængde de billige rejser sælges. Det handler tit om at der skal sælges en bestemt mængde rejser, og når rejseselskabet kan se at de er ved at opnå det kvantum de skal sælge, ja så stiger rejserne derefter.