Smag oste og vin i København

Oste- og vinsmagning hvor?

Oste- og vinsmagning i København, foregår på Trianglen som alle os der har spillet Matador helt sikkert kender 🙂 Dog ikke for Oste- og vinsmagning. Men nærmere for den alt for dyre grund i spillet Matador, der ofte gjorde at man tabte spillet :-/

Trianglen ligger i København og der møder du det gamle danske firma O.M.Nielsen. Virksomheden er en erfaren en af slagsen og de har importeret vin, siden 1970érne. Så du får en erfaren vært, der kan fortælle vidt og bredt om de vine i får serveret, men som også har et bredt kendskab til vin og oste.

De fleste af os kender nok middagen fredag aften, hvor vi har inviteret venner på besøg og der serveres ost. Men hvilke vine passer til de forskellige oste?

Det ved de færreste af os nok. Men her har du chancen for at blive meget klogere på området.

Du lærer om hvilke vine du skal bruge til de forskellige oste og hvilke du skal holde dig fra. Selvom det er simpelt at købe osten ved den lokale ostehandler, er selve det at handle vinen det komplicerede. For den skal gå til både sødt, stærkt, mild og røget.

Er du interesseret i at lære mere om det. kan du bestille et gavekort til oste- og vinsmagningen, du vil helt sikkert ikke fortryde det!Ostesmagning og vinsmagning i København

Generel interesse i Ostesmagning?

Er du interesseret i Oste- og vinsmagning andre steder end lige København? Der er mange flere under “smagninger“, Du har også muligheden for at få oplevelsen på Fynske Gundestrup Mejeri, her er det dog Ost- og Ølsmagning der er på programmet. Det gør den dog ikke mindre uinteressant, da der er rigtig mange gode og specielle øl, der kan matches med gode Oste.

Vi har prøvet rigtig mange vinsmagninger for at kunne anbefale de bedste og de er klart et must, hvis du kommer forbi et af stederne.