Gravis Yoga Århus

Få løsnet dine muskler op, med Gravid Yoga i Århus

Er du gravid, eller kender du en der er gravid? Så er her den bedste gave til enten dig selv, eller din gravide veninde. Det er hårdt for kroppen at være gravid. Og med en god gang gravid yoga i Århus, får alle musklerne i kroppen en fortjent gang velvære. Kroppen får fornyet energi og musklerne bliver afslappede igen.

Samværet med de andre gravide der også er til yoga er super hyggeligt. Der er ingen fare for at man falder uden for, da alle på gravid yoga, som navnet antyder, er gravide!

Der er mange meditative ting i yoga. Dem kan du også bruge derhjemme når tingene går for stærkt, både under, men også efter fødslen. For lige efter fødslen kan det også være en barsk omgang at følge med til det hele. Der kan det være en god idé at kigge på Hot Yoga Århus, som er en rigtig god gang afslapning for din krop, i en rigtig dejlig temperatur hvor kroppen varmes godt igennem.

Åndedrætsteknik

Når du laver Gravid yoga i Århus, er der også åndedrætsteknik med. Det er meget brugbart specielt under fødslen, hvor åndedræt er utroligt vigtigt. Så der kan komme mange gode og brugbare ting ud af at deltage i Gravid yoga.

Oplevelsen med yoga for gravide indeholder:

  • Yogaudstyr (tæppe, underlag m.m.).
  • Gravidyoga-intro med fysiske øvelser.
  • Jordemoder Mila Pajovic fortæller om og svarer på spørgsmål om fødsel og graviditet.

Yogaskolen i Aarhus:

Yogaskolen har undervist mere end 27.000 elever siden 1985. Her undervises i forskellige former for yoga, og instuktørerne har mange års erfaring både med yoga og med undervisning. Yogaskolen tilpasser øvelserne til den enkeltes niveau, så alle bliver udfordrede, men samtidig får en god oplevelse med yogaen.

Gravid Yoga i Århus
 

Århus har også mange andre dejlige afstressende ting at byde på. F.eks kan du komme en tur i Saltvandsbassin i Århus med kæresten, hvor i kun er jer to i bassinet. Eller du kan deltage i en afslappende hyggelig byvandring med guide i Århus.