Seafoodsafari Thyborøn

Seafoodsafari Thyborøn – sammen med Jyllandsakvariet

Hører du til den slags mennsker som elsker fisk, østers og stort set alt andet godt fra havet, så er Seafoodsafari Thyborøn lige en oplevelse for dig. Her kan du nemlig opleve Limfjordens mangfoldige spisekammer med fx. taskekrabber, strandkrabber, hummere, snegle og tang. Og naturligvis kan der fiskes også
Med på turen medfølger der naturligvis en guide der er lokalkendt. Dermed får I også et unikt indblik i livet på og omkring Limfjorden. Og I lærer helt sikkert noget nyt også.


Seafoodsafari Thyborøn
 

Efter I har samlet det mad fra vandet som I skal bruge, går turen tilbage til stranden. Og når I så lige er landet, tændes grillen – og tilberedningen kan begynde. Det giver helt sikkert anledning til mange gode snakke – og hvem ved – måske opstår der nye venskaber?
Oplevelsen kan naturligvis også købes som et gavekort. Det gør oplevelsen Seafoodsafari Thyborøn til en oplagt gaveide for ham eller hende der elsker naturen. Og det giver også deltageren 100% kontrol over hvornår oplevelsen skal prøves.

 

Oplevelsen med Jyllandsakvariet inkluderer: 

  • Lokalkendt guide med under hele oplevelsen
  • Unikke historier om Limfjorden, natur og hav
  • Maden grilles på stranden og bliver suppleret med varer fra fiskeauktion
  • Masser af guldkorn omkring maden på Seafoodsafari Thyborøn
  • I sammensætter en unik maritim menu
  • Hvid- og mousserende vin
  • Mulighed for at låne waders og eventuel vandkikkert
  • Østers bliver fragtet hjem i en spand, som I må beholde
  • En østerskniv der bruges til at åbne med. Den er også jeres ejendom efter endt oplevelse

 

Mere om Jyllandsakvariet:

Det er Jyllandsakvariets mission at formidle Vesterhavets verden – på en let, tilgængelig og forståelig måde. I Thyborøn hvor akvariet ligger, ses naturens påvirkning af miljøet meget nemt. Her har havet, vinden og bølgerne sat sine tydelige præg. Hvis der købes adgang til selve akvariet, har børnene mulighed for at komme helt tæt på dyrene – herunder blandt andet at se fodringer.
Hvis I ikke kan få nok af naturen, kan vi også anbefale Vandring i Mols Bjerge med guide. Skal I nyde vandet på en anderledes måde – ville være et oplagt valg også være at prøve Ravsafari Thyborøn.