butter me up København

Butter me up København – hos Complete me

Vi kender alle den person. Vedkommende som har kronisk ondt,  fordi tasken altid gnaver i skulderen, i hoften eller alle mulige andre steder. butter me up København er din løsning på problemet. Her får I med op til 50 minutters komplet behandling bugt med at alle disse skavanker.
Kort fortalt, så får din krop igennem ca. 50 minutter fuld opmærksomhed. Med butter me up København creme, sikres at at din krop får ro. Ro til at klare resten af dagen, hverdagen – eller bare i det hele taget.


butter me up København
Og har du ikke tiden lige nu? Fortvivl ej – for naturligvis kan oplevelsen købes som et gavekort. Hermed sikres maksimal frihed for deltageren, som får fuld kontrol over hvornår der skal bookes. Og selvom vi ikke syntes at det var pænt at nævne. Ja, naturligvis kan I booke flere sammen – og dermed få en unik oplevelse der kan berige jer alle.

 

Oplevelsen hos Complete me inkluderer: 

  • Op til 50 minutters massage med butter me up København
  • Frit valg imellem ansigt, skulder, nakke og dekolletage eller ryg og fødder
  • Forfriskninger i form af Smoothie, filtreret vand eller snacks

Fun Facts: 

  • I 2016 vandt Complete Me “Årets Skønhedsbehandling” til Danish Beauty Award.
  • Kroppens muskler udgør 40% af den samlede kropsvægt

Om Complete Me:

butter me up  København ønsker at give dig en behagelig og afslappende spaoplevelse. Complete Me arbejder med at understøtte alle sanserne i deres behandlinger, hvilket sker gennem brugen af musik, aromatiske dufte og små snacks, der alt sammen er med til at skabe en god spaoplevelse for dig. Denne lækre oplevelse kan klart anbefales som en gave til veninden. Det er ren luksus fra start til slut. Hvis du vil forkæles med en veninde eller kæresten, kan vi også anbefale denne dejlige luksus Spa og Brunch fra Arndal.

Er du nysgerrig på hvad København ellers kan byde på, af lækre, skøre, sjove eller romantiske oplevelser, har vi samlet et stort udvalg af de allerbedste til dig her på siden. Her kan du se hele det store udvalg af oplevelser i København og på sjælland.