Madoplevelser i Århus

Århus er en by med rigtig mange oplevelser indenfor mad og drikke. Her har vi samlet de bedste madoplevelser i Århus, hvor du enten kan lære noget, eller nyde et lækkert måltid.

Du kan f.eks blive Barista i Århus, eller du kan tage en brunch på en ad byens hyggelige cafeer.

Der er så mange muligheder, at Århus har oplevelser nok indenfor Gourmet, til at man kan spise ude hver dag i flere år, eller deltage i et Baristakursus, Flødebollekursus, Kaffekursus, eller tage en dejlig vildmarksbrunch i Mols bjerge. Århus og omegn er helt klart et besøg værd når du kigger efter madoplevelser.

Oplev Århus, der er byen med  smagsoplevelser, udover det sædvanlige.

Ud og smag

Hvis du vil ud i naturen og kombinere natur og brunch eller gourmet, er det lige her du finder den mest perfekte natur/madoplevelse. I Mols bjerge er der nemlig mulighed for både at opleve glæden ved naturen med en vildmarks brunch eller en vildmarks gourmet. Begge dele vil helt sikkert give dig en oplevelse for livet.

Du kan også komme på flødebolle kursus. Men pas på! Det er utroligt vanedannende og du kommer til at have venner og familie rendende hele tiden, når du kan lave flødeboller som ellers kun købes i dyre domme hos Spangsberg!

Er du vild med sushi? Så tag på sushikursus i Aarhus. Restaurant Soya giver undervisning i verdensklasse. På dette sushikursus får i 3 timers undervisning udi den ædle sushikunst, og lærer at lave jeres favoritstykker!

Vive La France! Kom på fransk kokkeskole i Aarhus, og lær at lave den perfekte bearnaise, coq au vin eller confit de canard! Klik her og læs mere om Fransk Kokkeskole i Aarhus

I Aarhus har du nu mulighed for at lære hvordan du sammensætter lokale og friske råvarer der er i sæson, i et madlavningskursus hos Timm Vladimirs Køkken, med fokus på Nyt Nordisk Gastronomi. 

Kaffebrygger

Har du altid været misundelig på dem der laver den perfekte kaffe, kan du komme på både Barista kursus og kaffe kursus hos La Cabra. Ja og hvad forskellen er lærer du også på kurset 🙂

Der er selvfølgelig mange flere ting der kan smages og læres i Århus. Det kan du læse mere om under hver menu.

Vi kigger hele tiden efter nye madoplevelser i Århus, der kan anbefales på vores side. Så hold øje med om der er kommet nye madoplevelser på siden.