Bryg øl hos Timm Vladimir i Valby

Bryg dit eget øl i København

Hos Timm Vladimirs køkken er der entusiasme og gang i den.

På dette kursus får du lov til at brygge øl og efter kurset får du et bryganlæg med hjem(værdi 400kr).

Opskrifterne der bruges får du efterfølgende på mail. Du kan vælge imellem forskellige øl, så du lærer at brygge det der er din favorit. F.eks IPA, men du kan også vælge at brygge at brygge en Porter hvis du er til det mørke, eller en Belgisk Brown Ale hvis du er mere til det søde.

Bryg dit eget øl lige efter dine egne ideér.

Er du til de gode friske Hvedeøl er dette også en mulighed. Kort sagt, du kan bruge det du bedst kan lide.

Imens du får nogle snacks, brygger øl og får en dejlig aperitif kommer der masser af gode historier undervejs, både om de forskellige øltyper, processerne men også om de både gamle og stolte traditioner der hører med til brygningen af øl.

Kurset tager 4 timer, så i kommer godt omkring emnerne og bliver sat ind i processerne. Der bliver f.eks snakket om gær, humle, maltning og mæskning. Alt sammen noget som du bliver meget klogere på undervejs i forløbet.

Er du interesseret i øl, ølsmagning og ølbrygning er dette kursus perfekt for dig. Du får øl fra Timm Vladimirs køkken, viden om ølbrygning og en sjov og spændende oplevelse.


Bryg øl hos Timm Vladimir
 

Find en ven og meld jer til

Oplevelsen med ølbrygning i København, egner sig rigtig godt, til f.eks en gruppe venner der ønsker at lære noget om ølbrygning og processerne omkring ølbrygning. Du får her alt basal viden, som kan bruges til at lave øl hjemme i køkkenet eller hvor i nu påtænker at starte op henne. Ølbrygning er både sjovt og spændende og det giver en rigtig god anledning til at samles med jævne mellemrum, for at overvåge processen og smage til.

Så find et par venner der elsker øl og meld jer til.

Efter ølbrygningen kan sulten være stor. Der kan vi anbefale at købe “Spis hvad du kan i en pølsevogn“, så ingen går sultne hjem.