Spaophold Malmö på The Lodge

Spaophold Malmö på The Lodge

Spaophold Malmö på The Lodge – a once in a lifetime oplevelse, for jer som ønsker det bedste!
Under 30 min fra Malmö og kun en lille times kørsel fra København findes Romeleåsen. Et stykke svensk natur i særklasse. Romeleåsen er en bakketop på 167 meter over havets overflade – og grundet den ekseptionelle placering, får man en verdensklasse udsigt.

Og det er her at The Lodge har valgt at placere sig – dybt i den fantastiske natur – og alligevel tæt på.
Det er også her at The Lodge – som blev bygget i 1933 – tilbyder et Spaophold i særklasse. Her kan du fx. besøge det 1000kvm store Honulele Spaområde – eller du kan gå på opdagelse og se den oprindelig jagthytte Romelestugan, som er nænsomt bevaret i bygningen at de moderne spa faciliteter. 

Vi tør godt garantere at udsigten og oplevelsen er hele turen værd!

Vil du vide mere, eller bestille opholdet? Så klik her for at læse mere om Spaophold Malmö.

Spaophold Malmö på The Lodge inkluderer: 

  • Standard værelse med dobbeltseng 
  • Stor og lækker 4-retters middag 
  • Lækker morgenmad (buffet)
  • Fri adgang til den 1000kvm store Honulele Spa
  • Badekåbe & slippers
  • Internet (WiFi)
  • Fri parkering

Spaophold Malmø

The Lodge –  historien bag

Oprindeligt blev The Lodge bygget af Bjørnstorps Gods som en jagtstue på Væderkullen. Men området blev lynhurtigt populære blandt områdets beboere. Og det var blandt disse beboere at ideen om et egentligt hotel opstod. Inspireret af hoteller verden over – tog The Lodge sine første spadestik. Et byggeri som tog mere end 3 år – for til sidste at fremstå som det du kan se i dag. 

Har du fået smag for mere? Her hos Living-guide anser vi det som vores fornemste opgave at finde de bedste og billigste oplevelser til jer! Ønsker I mere luksus med dansk islæt kan vi tilbyde Marienlyst Strandhotel spadag, som er fodboldlandsholdets foretrukne – eller hvad med Alsik Hotel – Romantisk Weekendophold ?
Uanset hvad I vælger bliver I ikke skuffet.

Living-guide ønsker god fornøjelse!