Flødebollekursus Aarhus

Flødebollekursus Aarhus – hos Birks Køkken.

Du har sikkert stået derhjemme et utal af gange og forsøgt på at overraske familien med den lille nemme dessert. Fortvivl ikke – for på Flødebollekursus Aarhus lærer du alt om de faldgruber der kan være, når man giver sig i kast med kunsten. For hvad er egentlig den perfekte flødebolle? Svaret er ikke så simpelt, for der findes utallige variationer af denne lækre spise.

Konsistensen på skummet skal været helt rigtig. Chokoladen skal være tempereret lige præcis. Og fyldet på toppen skal jo helst indbyde til at have lyst til at spise den.


Flødebollekursus Aarhus
 

På Flødebollekursus Aarhus lærer du lige nøjagtig om disse ting. Så når du har været det her igennem, kan du med sindsro kaste dig over det igen – og forhåbentlig til stor glæde for familien. Oplevelsen kan også købes som et gavekort. Det gør oplevelsen til en nem og hurtig gaveide. Og modtageren kan fuldstændig selv bestemme hvornår det hele skal finde sted. Så hop ud i det! Familien vil elske dine flødeboller næste gang I drikker kaffe

 

Oplevelsen hos Birks Køkken inkluderer: 

  • Flødebollekursus Aarhus varer i alt 2 timer
  • Find ud af hvordan man laver flødeboller
  • Hvilke ting skal være på plads – og hvilke faldgruber findes der
  • Du laver dit eget skum til flødebollen – vi har et stort udvalg af forskellige smage
  • Pynten på toppen skal være i orden. Vi har stort udvalg
  • Flødeboller med hjem i en æske
  • Kaffe & vand
  • Naturligvis får du dine kreationer med hjem

 

Mere om Birks Køkken: 

Bag Flødebollekursus Aarhus står Benjamin Birk, som er idemanden bag Birks Køkken. Det ligger centralt placeret midt i byen. Og visionen er at sætte den gode smag og det gode håndværk øverst på dagsordenen.
Og derfor er vi også stolte af at have Birks Køkken – Bageskole med i vores sortiment. For vi vil gerne støtte op om den gode smag. Og hvis lysten til noget andet skulle indfinde sig, så kan vi også tilbyde Bøf og Bajere, som helt sikkert også er en oplevelse værd.

Er du på udkig efter et Flødebollekursus i andre byer? Så tag et kig her, hvor du kan finde et flødebollekursus i København, Hellerup eller Lyngby.