Bliv hentet i en sportsvogn til konfirmation

Konfirmationsgaver | Find inspirationen her!

Få et overblik over årets bedste konfirmationsgaver!

Konfirmationssæsonen nærmer sig så småt – og man står tilbage med det evige spørgsmål: ”Hvad skal jeg give konfirmanden i gave?”

Vi har samlet et overblik over årets fedeste konfirmationsgaver. Hvad end det er den nyeste dille inden for legetøj, udstyr eller oplevelser, så kan du finde det her!
Der er jo ikke længe til de første konfirmationer starter så småt – så skal vi ikke bare se at komme i gang? ?

Bodyflight – perfekt gave til konfirmanden der elsker spænding

Konfirmationsgave i verdensklasse - bodyflight
Giv konfirmanden en gave der aldrig bliver glemt!


Den første gaveidé, er ovre i den actionprægede afdeling. Man får bogstaveligt talt, lov til at prøve at flyve. Det foregår i en såkaldt vindtunnel, og føles nøjagtig som at springe i faldskærm, eller som at flyve – bare ikke i flere kilometers højde ?

Man bliver før bodyflight instrueret grundigt i hvad man skal gøre, og hvad man ikke skal gøre. Det gør at man føler sig helt tryg under oplevelsen, og bare kan nyde det store sus man oplever, og den vilde oplevelse!

Alle kan prøve dette, så længe man er fyldt minimum 7 år, og ikke vejer over 120 kilo. Man får tilpasset flyveoplevelsen efter sin fysik og størrelse, så man er sikker på at få mest muligt ud af det!

Skal du eller konfirmanden prøve at føle sig fri som en fugl, og blive blæst godt igennem? Så klik her og bestil oplevelsen. Det er uden tvivl en af de konfirmationsgaver, de aldrig glemmer!

Elektrisk løbehjul – geniale konfirmationsgaver

Perfekt konfirmationsgave - elektrisk løbehjul er sjov for alle aldre
Giv et elektrisk løbehjul i konfirmationsgave

En af årets helt store diller, er elektriske løbehjul. Og det bliver helt sikkert også en af de helt store hits, når det kommer til årets gaver til konfirmander. De elektriske løbehjul blev lovliggjort på forsøgsbasis i år, og siden er man begyndt at se flere og flere af dem i gadebilledet.

Desværre, for konfirmanderne, skal man være over 15 år for at køre på el løbehjul ude i trafikken – medmindre man er i selskab med en voksen over 18 år. Dog er et elektrisk løbehjul stadig super sjovt legetøj, også uden for trafikken. Og når man bliver et år eller 2 ældre, kan det sagtens fungere som et supplement til cyklen!

Vores venner hos www.fedepriser.dk har Danmarks måske fedeste udvalg af elektriske løbehjul. Derudover er de også en af landets førende forhandlere af netop disse. Du kan tage et kig på deres kæmpe sortiment ved at klikke her. Der er noget for alle aldre, og i alle prisklasser.

Få en tur i en sportsvogn eller racerbil

Bliv hentet i en sportsvogn til konfirmation
En tur de aldrig glemmer – en tur i en sportsvogn er en genial konfirmationsgave.


Hvert år bliver rigtig mange konfirmander transporteret til eller fra konfirmationen i en smart bil. Det er der også i år mulighed for, hvor man ved at klikke her, kan vælge at blive transporteret i enten en Audi R8, en Ferrari 458 eller en Lamborghini Gallardo. Bestil transport i superbil ved at klikke her.

Det er dog også muligt at bestille oplevelser med fede biler på andre dage end lige konfirmationsdagen. Dette er klart en af de mest populære konfirmationsgaver hvert år.

F.eks. har man mulighed for at prøve at blive co-driver i en sportsvogn der kører på en bane. Der bliver tilbudt ture i Ferrari 458, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Murcielago, Audi R8 eller Porsche 997 GT3.

Du kan læse meget mere om oplevelsen, bilerne eller bestille den ved at klikke her.

En helt unik oplevelse for den fartglade konfirmand, kunne være at prøve at blive passager i en Formel 1 bil. Det har man mulighed for HER. Der er dog det lille men, at det foregår på en racerbane i Sydfrankrig – men det er helt sikkert og uden tvivl en oplevelse for livet! Du kan læse mere om oplevelsen ved at klikke her.

Gamerstole i mange varianter og farver – til den spilleglade konfirmand

En gamerstol er en oplagt konfirmationsgave til den spilleglade konfirmand
Gamerstol – oplagt konfirmationsgave til den spilleglade konfirmand


E-sport og gaming er blevet uhyre populært blandt mange mennesker over hele verden – og de nye konfirmander er med garanti ikke nogen undtagelse! En oplagt gave til konfirmanden kunne være en gamerstol. Komfort er vigtigt, når der bliver brugt mange timer foran computeren, og disse stole er designet til formålet.

Kvalitet, komfort og ergonomi er i top, når der vælges en dedikeret gamerstol. Du kan se et stort udvalg af forskellige varianter, modeller og farver ved at klikke dig ind på denne side.

Gavekort – den åbne konfirmationsgave


Ja, et gavekort i konfirmationsgave kan godt lyde lidt tørt og kedeligt – men det behøver det ikke at være! Heldigvis for danskerne, har oplevelsesgaverne gjort sit indtog på det danske marked, og det betyder at det er slut med kedelige gaver! Her har modtageren selv mulighed for at vælge hvilken oplevelse gavekortet skal bruges på. Det er helt oplagt, hvis man er lidt i tvivl om hvad man skal give.

Der er to store udbydere af oplevelsesgaver og oplevelsesgavekort. Du kan se dem her:

Oplevelsesgaver.dk

DuGlemmerDetAldrig.dk

Vi håber dette kunne hjælpe dig med at udvælge konfirmationsgaver – har du spørgsmål, mangler du gaveidéer eller har du kommentarer, er du velkommen til at kontakte os!

Går du og overvejer at give konfirmanden en storbyferie eller en rejse? Så tjek vores store guide til storbyferier, ved at klikke her!

 

Summary
De bedste konfirmationsgaver 2023
Article Name
De bedste konfirmationsgaver 2023
Description
En guide med forslag til de bedste konfirmationsgaver i 2023. Der er forslag til alle slags konfirmander, lige fra action til stille og rolige aktiviteter.
Author
Publisher Name
Living-Guide.dk
Publisher Logo
Similar Posts

Skriv et svar