Golfophold Himmerland

Golfophold Himmerland – på golf og Spa resort. 

Hvad enten du er nybegynder eller en mere garvet spiller, kan du også få stor glæde af Golfophold Himmerland. Her blot små 35 min kørsel fra Ålborg – og lidt længere fra Randers og Viborg, finder i naturskønne Himmerland. Udover den fantastiske natur der omgiver stedet her, så er selve opholdet også en gave i sig selv.
Her på denne bane kan man godt føle sig lidt “starstruck” – for mange store golfspillere har igennem tiden gæstet netop denne bane. Og mange af disse spillere har haft svært ved hul nr 16 – også kaldet Himmerland Hill.


Golfophold Himmerland
 

Måske har du lige præcis det der skal til for at besejre banen på Golfophold Himmerland? Uanset hvad, så vil vi klart anbefale turen. Både for golfen, den fantastiske natur – men mest af alt for jeres egen skyld. Her får I virkelig en tiltrængt pause fra hverdagen kombineret med en overnatning på Europas største golf resort. Og så gør det jo heller ikke noget hvis der dryssede lidt stjernestøv ned på jer.

 

Oplevelsen på resortet inkluderer: 

  • Overnatning i dobbeltværelse for 2 personer
  • Lækker morgenmad i form af buffet på Golfophold Himmerland.
  • 1 runde på Backtee Course
  • 1 runde på Garia Course
  • Gratis adgang til både badeland og fitnesscenter

Vidste du at resortet som er Europas største af sin slags, flere gange har været vært ved “made in Denmark”. Her har resortet været værter for nogen af sportens allerstørste stjerner.

 

Mere om resortet: 

Golfophold Himmerland på spa og golf resortet har eksisteret siden 1979. I starten fokuserede man kun på golf, men henover årene er der blevet udvidet med spa, bowlingbaner og fitnesscenter – samt meget mere. Og alle disse faciliteter står naturligvis klar til gæsterne.
Hvis I har fået lyst til andre former for ophold, så kan vi klart anbefale Romantisk ophold Skrøbelev gods. Her er godt nok ikke golf, men masser af afslapning. Eller hvad med et Romantisk ophold Nordjylland, hvor I helt sikkert også kan slappe af?