Ølsmagning Århus Bryghus

En ølsmagning på Århus Bryghus – En smagfuld oplevelse

Ølsmagning i verdensklasse, lige midt i Jylland! Nærmere betegnet i smilets by Århus.

Under en ølsmagning på Århus Bryghus får du 45 minutters rundvisning, med spændende og levende fortællinger, om deres historie, deres øl, brygning og ingredienser.

En ølsmagning på Århus bryghus er sat til 45 min. Turen kan variere 10-15 minutter alt efter hvor mange spørgsmål der er under selve turen.

Der smages på 3 øl fra tanken og 3 øl fra flaske eller fad. Der er efter smagningen mulighed for at købe øl med hjem.

Få udfordret dine smagsløg, opdateret dit øl-ordforråd, og få en ordentlig én på opleveren med denne fantastiske ølsmagning!

Ølsmagningen på Århus Bryghus foregår på Gunnar Clausens Vej 26, i Viby, lige uden for Århus.

Du kan læse meget mere om ølsmagning på Århus bryghus.

Et lille tip herfra: Tag offentlig transport, eller bliv bragt og hentet. Det er ikke sikkert, at i selv er i stand til at køre hjem efter smagningen, og det vil være ærgerligt at skulle sige nej tak, når brygmesteren byder på et ekstra glas.

OBS: For at deltage i arrangementet, skal man være over 18 år.

 

Århus bryghus ølsmagning

Interesseret i smagninger andre steder end lige Århus?

Syntes du en ølsmagning på Århus bryghus lyder spændende? Men gerne vil se mere om andre muligheder for en smagning i Århus eller andre byer i landet?

Se forsiden og vælg smagsoplevelser. Der er flere hundrede forskellige smagninger af mad, chokolade, gin, vin, flødeboller, øl og meget andet. Der er smagninger i hele landet, og vi arbejder hele tiden på at finde flere smagninger vi kan anbefale til dig. Men kun de bedste er gode nok til vores guide, så derfor er det ikke alle smagninger der får plads på siden.

Er du ikke så meget til øl, så findes der heldigvis også oplevelser til dig! Vi har en guide til de bedste ginsmagnings oplevelser – den kan du finde på denne side. Whisky, cider- eller vinsmagninger kan vi også hjælpe dig med at finde – du se vores oversigt over de forskellige, meget spændende smagsoplevelser, under “smagsoplevelser” på forsiden.

Ønsker du at kombinere din ølsmagning med en gourmet eller madoplevelse, så har vi også samlet de bedste tilbud fra hele landet. Dem kan du danne dig et overblik over på vores side.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse, med de spændende smagsoplevelser – du får uden tvivl en på opleveren, og et minde du sent vil glemme.