Faldskærmsudspring Viborg

Faldskærmsudspring Viborg – i samarbejde med Skydive 

Forbered dig på det vildeste kick du nogensinde har oplevet på Faldskærmsudspring Viborg. Her er ingen tandemmaster, ingen instruktør eller andet. Her er det DIG der springer! Efter en solid og grundig teori blive du sat på en flyver. Efter opstigning til udspringshøjden i ca 1000 meter, springer du.
Hastigheden stiger dramatisk fra 0 til 200km/t på meget få sekunder. Det frie fald varer ca 1 minut. Så det er med at have pulsen under kontrol inden du hiver i udløseren. Du mærker et ryk idet skærmen folder sig ud på Faldskærmsudspring Viborg og farten går lidt ned. Du får nu tid til at nyde en fuldstændig spektakulær udsigt over landskabet.


Faldskærmsudspring Viborg
 

Efterhånden nærmer du dig jorden. Du sikrer dig at alt din fokus er rettet i mod den forestående landing. Og touchdown – fødderne rammer jorden. Du husker at ruller som du har lært – og samle skærmen. TILLYKKE du er nu faldskærmsudspringer!

Oplevelsen kan naturligvis også købes som gavekort, så du kan glæde den mest vigtige person i dit liv.

 

Oplevelsen hos Skydive Viborg inkluderer: 

  • Kursus med 6 timers undervisning – inden du springer solospring
  • Grundig teoriundervisning på Faldskærmsudspring Viborg
  • Udspring foregår fra flyver
  • Opstigning til ca. 1000 meter i flyver
  • Udstyr er inkluderet

Deltageren må maksimalt veje 110 kg. Og det er tilrådeligt at orientere sig om vejret helt op til at solospringet skal finde sted, da det er meget vejr afhængig. Og naturligvis bør deltageren ikke være påvirket af alkohol eller på nogen anden måde.
Deltageren springer selv, men er hele tiden i radiokontakt med en instruktør.

Mere om Skydive: 

Faldskærmsudspring Viborg hører selvsagt hjemme i byen af samme navn. Her har man siden 1968 sprunget fra flyver. Klubben har moderne faciliteter og godt udstyr. Alle instruktører er naturligvis uddannede. Klubben har både konkurrencespringere, professionelle springere og nye springere.
Har i fået mod på flere oplevelser der giver et kick, så kan vi også varmt anbefale Kø Gokart i Racehall Århus – som også har fart på. Eller hvis det skal være lidt vildere, så må I bare prøve Kør Audi R8 Aarhus.