Ølsmagning hos Bøllingsø Bryghus i Silkeborg

Bøllingsø Bryghus ølsmagning

Bøllingsø Bryghus afholder jævnligt ølsmagninger. De har normalt 12-14 forskellige øl på lager, så der er altid noget for enhver smag.

Efter ølsmagningen har du endda mulighed for at købe Bryghusets øl til aktionærpriser, hvor du får hele 20% rabat på de gode hjemmebryggede øl.

Bøllingsø Bryghus ligger 200 meter fra togbanen, så der er alle muligheder for at komme sikkert frem, og hjem igen, bagefter ølsmagningen. Under ølsmagningen får du omkring 1 1/2 liter øl, så tog eller anden transport bliver nødvendigt.

Ølsmagningen 

Selve ølsmagningen tager ca. 2 timer og inkludere også en rundtur på bryggeriet. Under rundturen på Bøllingsø Bryghus ,får du også et indblik i teknikken bagved selve brygningen.

Ølsmagningen er en rigtig god mulighed for at smage alle de forskellige øl der produceres. Bryggeriet tilbyder nemlig også, at man som virksomhed eller forening, kan købe private label. Så skal i holde en stor firmabegivenhed eller har firmaet eller en medarbejder snart jubilæum, er dette en perfekt mulighed, for at smage hvilken øl med eget navn i skal bestille.

Udover denne rigtig gode og spændende ølsmagning i Silkeborg, afholder Bøllingsø Bryghus og fredagsbar, udlejer fadølsanlæg, med tilhørende fadøl, samt meget mere.

Besøg bryghuset til en Ølsmagning i nærheden af Silkeborg og se hvilke muligheder Bryghuset også kan tilbyde.Ølsmagning i Silkeborg. Oplev den hyggelige stemning og gode øl her