Ølsmagning hos Bøllingsø Bryghus i Silkeborg

Ølsmagning Silkeborg – En ølsmagning hos Bøllingsø Bryghus 

Bøllingsø Bryghus afholder jævnligt ølsmagninger. De har normalt 12-14 forskellige øl på lager, så der er altid noget for enhver smag.

Efter ølsmagning i Silkeborg har du endda mulighed for at købe Bryghusets øl, til aktionærpriser, hvor du får hele 20% rabat på de gode hjemmebryggede øl.

Bøllingsø Bryghus ligger 200 meter fra togbanen, så der er alle muligheder for at komme sikkert frem, og hjem igen, bagefter ølsmagningen. Under ølsmagningen får du omkring 1 1/2 liter øl, så tog eller anden transport bliver nødvendigt.

Ølsmagning Silkeborg 

Selve ølsmagningen tager ca. 2 timer og inkludere også en rundtur på bryggeriet. Under rundturen på Bøllingsø Bryghus ,får du også et indblik i teknikken bagved selve brygningen.

Ølsmagning Silkeborg er en rigtig god mulighed for at smage alle de forskellige øl der produceres, hos det lokale Bryghus. Bryggeriet tilbyder nemlig også, at man som virksomhed eller forening, kan købe private label. Så skal i holde en stor firmabegivenhed eller har firmaet eller en medarbejder snart jubilæum, er dette en perfekt mulighed, for at smage hvilken øl med eget navn i skal bestille.

Udover denne rigtig gode og spændende ølsmagning i Silkeborg, afholder Bøllingsø Bryghus og fredagsbar, udlejer fadølsanlæg, med tilhørende fadøl, samt meget mere.

Besøg bryghuset til en Ølsmagning i nærheden af Silkeborg og se hvilke muligheder Bryghuset også kan tilbyde. Når først du har besøgt Bøllingsø bryghus, kommer du helt sikkert igen.

Den gode stemning, de gode øl og den sociale hygge de formår at skabe på bryghuset, er utroligt vanedannende og man får altid lyst til at komme igen.


Ølsmagning i Silkeborg. Oplev den hyggelige stemning og gode øl her
 

Se mere om ølsmagninger i Midtjylland og prøv de forskellige bryggerier og bryghuse, og bedøm selv hvilket der er Jyllands bedste bryghus.

Vidste du at der også er et hav af forskellige andre smagninger i Jylland? Se de forskellige Gin, whisky, Vin og ølsmagninger på vores side under gruppen “smagsoplevelser“.