ølsmagning på den engelske Pub

Den berømte Ølsmagning på den engelske pub i Kolding

Er du til øl, hygge og den rigtige pubstemning? Så er Kolding byen med den bedste engelske pub. Det er nok en af de mest eftertragtede ølsmagninger at deltage i, i hele jylland!

En ølsmagning på den engelske pub i Kolding er meget populær og altid meget velbesøgt!

Det er virkeligt nogle fantastiske ølsmagninger der afholdes her, med gode øl fra Irland, England og hvor i verden Torben Mathews, nu ellers lige har været rundt og finde øllet.

Han tager rundt for at finde det bedste af det bedste, og man må sige at hans ihærdighed gør en forskel. Ølsmagningerne i Kolding er meget eftertragtede og det kan godt betale sig at bestille i god tid, så pladserne ikke bliver udsolgte.

Forskellige ølsmagninger

Udover de populære ølsmagninger er der fra 2016 også begyndt at blive arrangeret, øl og ost. De er blevet ligeså populære som de traditionelle ølsmagninger på den engelske pub i Kolding.

Men der bliver også gjort et stort arbejde, for at tingene skal passe helt perfekt sammen.

Besøg den engelske pub i Kolding, men sørg lige for at booke først så der er plads 🙂 Denne ølsmagning på den engelske pub i Kolding gælder for 2 personer og koster 299,-

Ølsmagningerne på den Engelske Pub

Du bliver altid positivt overrasket når du deltager i en af Torbens spændende og medlevende ølsmagninger, på den engelske pub i Kolding. Temaerne skifter jævnligt så man den ene gang prøver en masse af det spændende engelske øl.

Og næste gang oplever man måske spændende øl fra Finland. Torbens mange rejser ud i verden, gør at der altid er noget øl du ikke vidste fandtes. Og lige præcis det, er det der gør en Ølsmagning på den engelske pub i Kolding til noget helt specielt.

Du får noget øl der er helt umuligt at opdrive, du får de spændende historier om hvordan det er fundet og skaffet hjem til danmark. Samt en masse fortællinger om hvad det er der gør lige præcis denne øl så speciel.

De besøgende på denne ølsmagning i Kolding roser den alle til skyerne som en af de allerbedste smagninger de har deltaget i.

Ølsmagning på den Engelske Pub Kolding

Hvis du vil se andre ølsmagninger i Kolding kan vi anbefale at deltage i en ølsmagning hos Trolden i Kolding
Eller hvis du er til ost og øl, har Gundestrup bryggeri og mejeri en utroligt populær smagning.