Orient Expressen Brain Game

Escape room København

Vil du prøve et Escape Room i København? Brain Game CPH er stedet hvis du har fået lyst til at opleve et af de spændende Brain Games, som populært hedder Escape Rooms i Købehavn.

Escape room i København går i alt sin enkelthed ud på, at i bliver placeret i et rum, hvor der er en opgave der skal løses, på tid!

Det lyder jo slet ikke så svært vel 🙂

Spillet kan mest sammenlignes med det gamle brætspil Orient Expressen, den sidste passager. Her er det bare i den virkelige verden og utroligt livagtigt.Faktisk er et af de mulige spil der kan vælges, The Last Passenger. Og fuldstændigt som i Orient Expressen skal du finde morderen.

Escape Room København, The Last Passenger

Året er 1934. Togturen med midnatstoget fra København har været stille og rolig, som alle andre almindelige togture. Natten forløber roligt, du har nået endestationen Prag.

Alle passagerer forlader toget. Eller. Næsten alle. Der er en tilbage i den ene togvogn. En person er blevet myrdet i løbet af turen. Du skal opklare mysteriet og finde ud af hvem morderen er.

Du har en time til at løse opgaven. Kan du klare det? Sværhedsgraden er 5/6. Så du skal finde dine bedste skills frem.

Spillet The Last Passenger, er på rekordtid blevet det førende Brain Game i København. Er du også fascineret af Brain games og Escape Rooms, er dette et absolut must for dig og vennerne.

Det er samtidigt alle tiders mulighed for at se hvem der er forholdets, eller vennekredsens bedste detektiv og opklarings ekspert. Spillet egner sig fra 2-6 spiller og koster under 200kr pr. spiller ved 6 spillere.


Escape room København, spil Brain Gamet The Last Passenger her

Professionelt Setup

Holdet bag Brain games i København, har lavet et utroligt seriøst stykke arbejde, for at lave spillene så realistiske som muligt.

En studietur til Asien og Europa for at samle inspiration har virkelig givet pote. Deres Escape Rooms i København er blandt de aller bedste. Du får ved et besøg her en oplevelse som i vil snakke om i mange år frem.

Spillene er utroligt spændende, men også rigtig godt lavet med dekorationer der gør spillene utroligt livagtige.

Hvad er Brain Games

Brain games og Escape Rooms er noget forholdsvis nyt i Danmark. Men selvfølgelig er København allerede godt kørende med en del forskellige spil, som alle er utroligt spændende.

I Asien har Escape rooms været kendte og brugte i mange år. Og erfaringerne derfra kommer de forskellige Escape rooms i Danmark til gavn.

Spillene går ud på at du får en opgave der skal løses på tid. Opgaverne skal enten løses mod hinanden, altså “hvem løser først mysteriet”, eller som et hold, hvor man skal løse en given opgave i fællesskab.

Ovenstående er optimal at spille med op til 6 spillere. Men der er også spil der egner sig bedre til enten flere eller færre spillere.

Er du blevet interesseret i at læse mere om de forskellige Escape Rooms har vi lavet en samlet oversigt over Escape Rooms her.