Ro kajak på Bornholm

Ro kajak på Bornholm og oplev de smukkeste steder

Stilhed og den smukkeste udsigt! Sådan er det at kajakroning på Bornholm. Du kender det sikker hvis du er vant til at ro kajak andre steder. Men her på Bornholm er det helt unikt!

Der er steder med blå pletter i vandet, som man ellers kun oplever på dyre ferierejser. Men her er du lige ovenpå dem. Kysten rundt om Bornholm er mere ned 140km. Du skal dog ikke ro hele vejen rundt 🙂

Turen når du skal ro kajak på havet ved Bornholm er ca. 3 timer i kajak. Der er instruktør med hele vejen og du får alt det udstyr du skal bruge. Og som med alle andre, superfede og populære events Anders Pedersen fra Outdoorcenteret på Bornholm arrangere, koster det kun få hundrede kroner at deltage.

Så alle anbefalinger kan varmt gives til dette lækre event “kajakroning på Bornholm”, som er både sjovt, spændende og billigt!


Ro kajak på Bornholm og få dit livs bedste oplevelse
 

Hvad er inkluderet når du skal ro kajak på Bornholm?

  • Oplevelsen der varer 3 timer.
  • Instruktør hele dagen.
  • Introduktion til kajak og udstyr.
  • Gennemgang af, hvordan man bruger en kajak (vending, pagaj, roning, osv.).
  • Sejltur i kajak.
  • Alt det nødvendige udstyr.

Bornholm er, udover at være en fantastisk ferieø. Også et sted hvor du kan prøve rigtig mange forskellige aktiviteter. Anders Pedersen, der har Bornholms outdoorcenter, har lavet mange forskellige events der kan prøves på Bornholm.

Du kan se nogle af dem her, hvis du tænker du vil prøve noget andet en at ro kajak på Bornholm. Du kan f.eks også prøve Rappelling på Bornholm, undervandsjagt på Bornholm, Eller klippeklatring på Bornholm. Alle de forskellige events kræver at du bruger din fysisk, så det er altid både sjovt og spændende at besøge Anders Pedersen hos Bornholms Outdoorcenter. Efter en dag med Anders, kan du roligt sige at du har forbrændt de kalorier der er indtaget i løbet af dagen.