Brunch på Hessel Herregård – en oplevelse for hele familien.

Bestil Brunch på Hessel Herregård – og få en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige.

Når du første gang ankommer til Hessel Herregård, og skal forcere de toppede brosten – lægger du straks mærke til det kridhvide bindingsværk. Stolt står herregården der og tager imod sine gæster. Og der er naturligvis også plads til jer. Perfekt til en familieudflugt, kan Hessel Herregård udgøre rammen om en fødselsdag, en søndagstur – eller simpelthen bare fordi I er sultne. Der er frit valg. Uanset hvad I vælger står tjenestefolkene klar til at servere for jer.

Du kan dufte nybagt brød og frisklavet kaffe. Og når når tjenestepiger og karle – udklædt som fortidens tjenestefolk, serverer for nutidens gæster – ved du at du er vel ankommet! For dagen starter først rigtigt efter en solid Brunch – helt i tråd med hvordan livet på en herregård kunne tage sig ud i gamle dage.

Efter endt brunch er der rigelig mulighed for at snuse til historiens vingesus, da oplevelsen også inkluderer entre til selve gården, og her kan høres fortællinger fra livet som det tog sig ud.

Brunch på Hessel Herregård inkluderer: 

  • 2 timer med lækker brunch
  • Kaffe, the, juice & vand
  • Entré til Herregården Hessel
  • Fortællinger om livet på herregårdenBrunch på et gammelt dansk gods

Fun Facts:

  • Stuehuset på Hessel står uforandret siden, den sidste familie på herregården indrettede stuen i 1800-tallet.
  • Herregården Hessels historie går tilbage til 1391.
  • Herregården Hessel har en lang historie, der strækker sige tilbage til 1300-tallet. I dag er herregården omdannet til et landbrugsmuseum, der gennem levende historiefortælling formidler landbrugets historie med udgangspunkt i 1800-tallets liv på landet.

Er du på udkig efter andre oplevelser ? Fortvivl ikke. Her hos Living-guide har vi samlet alle de bedste oplevelser til jer. Hvad med fx. en tur i WOW PARK Skjern, hvor I både kan købe eller selv medbringe mad. Eller hvad med at styrke dine kundskaber i at mixe drinks, så du kan blive mester shakeren i hjemmet og til de private festlige begivenheder! Så kan du deltage i et cocktailkursus hos Gedulgt.

Er du på udkig efter andre hyggelige madoplevelser? Hvad så med at tage et kig på en Brunch På Skovmøllen i Aarhus?