Sælsafari Vadehavet

Sælsafari Vadehavet – med Sort Safari 

En Sælsafari Vadehavet er virkelig en familie oplevelse på højeste plan. Her er plads til alle – unge som gamle. Og oplevelserne på og omkring sandbankerne appellerer til ethvert menneske, som holder bare lidt af vores fantastiske natur.
De voksne kan læne sig lidt tilbage hvis de syntes, og bare nyde turen. Imens får ungerne lov til at både se og røre krabber, rejer, østers, søstjerner og småfisk. Sælsafari Vadehavet kører nemlig en omgang minitrawl efter disse. Og hvis I er friske nok – så kan de også smages.


Sælsafari Vadehavet
Turen varer 4 timer. Og her kommer I virkelig tæt på. Og chancerne for at spotte en sæl er meget store. Fredningen af sælen kombineret med et utroligt rigt dyreliv som for eksempel Sort Sol i Sønderjylland – har gjort bestanden stor. Man anslår at der findes omkring 35.000 sæler i vadehavet.

 

Sort Safari oplevelsen inkluderer: 

  • Oplevelsen varer 4 timer i alt
  • Sælsafari Vadehavet – hvor I specifikt spotter sæler. Hvor mange kan du se?
  • Rundtur i farvandet med en færge
  • Kom helt tæt på det utroligt mangfoldige dyreliv

Vidste du at navnet sæl stammer fra tysk, og betyder “den der slæber sig afsted”? Der findes 2 slags sæler. Den grå og den spættede. Og her i Danmark er den spættede langt den mest udbredte.
Deltagerene skal huske at medbring pas, idet der sejles til den tyske ø Sild på Sælsafari Vadehavet
Endvidere skal huskes varmt tøj, da der sejles på åben kutter – og sidst men ikke mindst – husk at få en kikkert med. Så oplever du mest.

 

Mere om Sort Safari: 

Sort Safari har eksisteret i mere end 10 år, og har skabt nogle trendsættende naturoplevelser for alle aldre. Deres utroligt engagerede og professionelle guider på Sælsafari Vadehavet brænder virkelig for naturlivet her. Og de elsker at formidle deres store viden til glæde for alle deltagere.

Hvis I har fået mod på flere oplevelser som også er nede i et tempo hvor de fleste kan være med, kan vi varmt anbefale Bagekursus i Sønderjylland. Måske lærer du et trick eller to omkring din egen bagekunst?