Prøv det kendte djævleræs

Kør Djævleræs i Jylland 

Kør Djævleræs i Jylland, Nord for Hobro og på Sjælland, Du kan bestille Djævleræs i Jylland her på siden og vi lover dig at en gang djævleræs bliver dit livs fedeste oplevelse.

Book turen med nogle venner så i kan køre imod hinanden.

Djævleræs i Jylland

Kør Djævleræs og oplev både fart, spænding og masser af forhindringer. Det er ikke som at køre GoCart I Racehall i Århus. Du er udendørs, modstanderne er helt vilde, der er kamp, mudder og masser af spænding. Forhindringer kommer i kaskader, modstanderne kæmper vildt for at tage din plads, der bliver ikke givet ved dørene i Djævleræs. Det er et hårdt løb, hvor kun de sejeste kommer på podiet. Men det er det hele værd når man efter en hård dag, kan hæve pokalen og trække sig sejrrigt tilbage, som dagens helt og djævleræs vinder.

Om Djævleræs

Djævleræs så første gang dagens lys i 2007 på TV2 Zulu. Og nu er det kommet til os almindelige danskere. Vi skal nok ikke regne med at få vasket vinduerne af Mascha Vang, men mindre kan også gøre det ?

Når du kører Djævleræs kan du næsten høre kommentatoren Bowler Tage, der giver dig en ordentlig omgang med på vejen, når du lader makkeren bagved dig overhale.

Melder du dig til Djævleræs i Jylland med en makker, kommer i til at køre sammen, hvor i skiftes til at være Driver og co-Driver.

Så skynd dig at bestille og lad adrenalinen pumpe mens løbet står på.

Bestil i god tid

Vær opmærksom på at der kan være lang ventetid på dette event da det er ekstremt populært. Djævleræs køres lige nord for Hobro.

Djævleræs er en af de absolut mest populære gaveideér på living-guide.dk


Kør Djævleræs og vind pokalen - Djævleræs er et af de sjoveste og vildeste events og bliver ofte købt til polterabend
Mange af os har siddet klistret til skærmen og set løbet da det blev vist på TV2 ZULU. Dengang kunne man ikke se sig fri for at sidde og drømme om at prøve at køre det selv, det var både sjovt og spændende og er siden blev helt kult. Så det har været en drøm for mange i flere år, at komme til at prøve kræfter med deres eget Djævleræs.

 

Med Djævelræs i Jylland får du:

  • 12 omgange på Nysumbanen
  • 6 omgange som kører
  • 6 omgange som Co-driver
  • Bil bliver stillet til rådighed
  • Lån af hjelm, hjelmhue og nakkekrave
Kør Djævleræs til polterabend

Djævleræs bliver meget ofte brugt som middags event til polterabend, hvor den får fuld gas inden festen om eftermiddagen og aftenen.

Prøv noget fedt, kør djævleræs.

Sikkerhed

Alle bilerne er selvfølgelig godkendte til djævleræs efter alle gældende forskrifter. Når der afholdes Funrace er sikkerheden altid førsteprioritet.

 

Vi har masser af andre events du kan bruge i forbindelse med en polterabend. F.eks er Escape rooms i Århus og Herning meget populære.

Derudover kunne et skægt indslag til dagen være Hot Yoga i Århus.