Ølsmagning hos Thurø Bryghus

Ølsmagning Thurø

Ølsmagning i Svendborgområdet hos Thurø Bryghus, der har det efterhånden meget udbredte mærke Ø-Bryg.

Her får du en helt fantastisk ølsmagning på Thurø, der selvom alle mikrobryggerier er unikke, sætter nogle helt andre standarder end de andre.

Ø-Bryg har f.eks øl der indeholder lokale råvarer, langt udover hvad vi kender fra de andre mikrobryggerier.

Du kan til en ølsmagning på Thurø hos Ø-Bryg smage øl med tang fra det lokale Svendborgsund og 3% havvand! Det lyder måske ikke helt så eksotisk som mange af de andre ølsmagninger i vores sortiment. Men det er en helt og aldeles god smagsoplevelse som bare skal prøves! De mange forskellige smagsnuancer Ø-bryg formår at få frem i deres øl er helt i særklasse.

Klik her for at læse mere om ølsmagning hos Thurø Bryghus.

Øl med snus

Du kan også her som det eneste sted smage lokalt brygget øl med snus. Denne øl kan ikke købes, da der ikke må sælges øl med snus, men udgaven kan smages ved ølsmagningerne og den er faktisk helt fantastisk som øl-oplevelse.

Ø-Bryg laver øl hvor der er nørdet med alle detaljerne, hvilket man ser og smager når man får serveret de forskellige øl til ølsmagningerne.

Ø-Bryg har eksisteret siden 2013, hvor bryggeriet startede op i en lukket brugs. Og siden er det kun gået fremad og Ø-brygs ølsmagninger er altid rigtig godt besøgt.

Snyd ikke dig selv for en uforglemmelig oplevelse indenfor ølsmagning på Fyn/Thurø.


Ølsmagning på Fyn i et special bryggeri. Ølsmagningen bliver helt sikkert din største smagsoplevelse til dato
Du kan også få en fantastisk smagsoplevelse på Fyn hos Gundestrup Bryggeri og Mejeri, der har en kombineret Øl og ostesmagning, hvor man lærer hvilke øl der kan bruges til de forskellige oste. Og det er virkelig en oplevelse, som man efterfølgende kan forkæle sig selv og familien med, da alle øl og oste kan købes hos Gundestrup mejeri og bryggeri.

Ølsmagning er de senere år blevet større og større. Vi har samlet mange forskellige smagninger, f.eks som her på Fyn, men vi har også ølsmagninger i København, Århus m.fl.