Fængselsophold

Ophold i fængslet med overnatning og morgenmad!

Du skal et Ophold i Fængslet. Det kender de fleste nok fra spillet Matador. Men her er der ikke nogen frikort der giver diplomatstatus.

Ophold i fængslet inkludere en overnatning i fængslet! Så du får prøvet en enkelt nat som fange i et dansk fængsel. Måske en oplagt gave til den hjemmeboende teenager der syntes livet hos mor og far er som et fængsel?

Det er dog luksusudgaven du får ved dette ophold i fængslet i Horsens.

Nedenstående er inkluderet i Ophold i fængslet:

  • 1 overnatning i tomandscelle med køjesenge i den tidligere sygeafdeling.
  • Entré til fængselsmuseet.
  • Morgenmadsposer i køkkenet ved SleepIn.
  • Kaffe og te i køkkenet.
  • Fri parkering foran FÆNGSLET.
  • Fri Wi-Fi.

Da Horsens fungerede som fængsel var der hverken fri Wi-Fi eller morgenmadsposer. Så selvom det lyder som en hård opgave at klare en overnatning i Horsens fængsel, går det nok alligevel!

Når først du er lukket inde er der ikke mulighed for et smut på McDonalds eller andre, måske mere eksotiske spisesteder. I må nøjes med vand og brød indtil i har afsonet straffen og bliver lukket ud igen. Så kan du ikke klare mosten i fængslet, gælder det om at have en skarp flugtplan klar!

Om FÆNGSLET:

FÆNGSLET holder til i det tidligere Horsens Statsfængsel og er Europas største fængselsmuseum. Her fortælles fængslets historie fra både indsattes og ansattes perspektiv på en levende og billedrig måde. FÆNGSLET har vundet tre priser for deres museumsformidling, blandt andet prisen for “Bedste udenlandske museum 2016” i London.

Fun Facts:

  • FÆNGSLET vandt i 2016 prisen for ”Verdens Bedste Oplevelsesmuseum”.
  • I det amerikanske fængsel Saginaw County Jail er de orange fangedragter skiftet ud med sort/hvide dragter efter tv-serien ”Orange Is the New Black”, der foregår i et fængsel, tonede frem på skærmene.

Fængslet er blevet et af Horsens mest besøgte steder de senere år, og oplevelsen med et Ophold i Fængslet er blevet en af de mest populære gaveideer på vores side.


Ophold i fængslet i Horsens
 

Se flere spændende oplevelser som kan bruges som gaveide på vores side, f.eks et gavekort til ølsmagning.