Kagekursus i København

Kagekursus med Frederic Terrible – Macaronkursus

Er du vild med kager? Så skal du prøve et kagekursus med den kendte dessertkok Frederic Terrible!

Denne gang er det et Macaronkursus han afholder, men han holder mange andre skønne kurser, hvor man lærer alt om kager og kagekunst.

Frederic Terrible har mere end 20 års erfaring fra de bedste steder. Blandt andet hos både Nimb og Falsted kro. Han er meget anerkendt for sine evner og store kærlighed til kager og kagekunst. Han mestre det svære håndværk som kagekunst er, og deler ud af sin viden under kagekurset, så du bliver en sand kunstner indenfor kager.

Køb oplevelsen med kagekursus til dig selv, eller en ven her!

Om Macaronkursus med fransk dessertkok

Slentrer man ned langs boulevarderne i Paris, er det umuligt ikke at støde på den lille konditorkage, når man passerer de store vinduer i et pâtisserie. Macarons er ikke til at komme udenom. Og det er der en helt særlig grund til, for den lille, ikoniske kage har med sin store smag imponeret mange, og har man først fået smag for macarons, kan det være godt at lære hemmeligheden bag kagen bedre at kende.

Hvad er inkluderet i Macaronkursus:

  • 2,5 times macaronkursus.
  • Grundig undervisning fra den anerkendte, franske dessertkok Frédéric Terrible.
  • Grundteknikker inden for konditorfaget.
  • Sprøjteteknikker til at lave fine, glatte og runde macarons.
  • Ca. 20 lækre macarons med hjem i en gaveæske.
  • Vand, the og kaffe under kurset.
  • Opskrifter sendes på mail efter kurset.


Kagekursus i København
 

Du kan også deltage i en chokoladesmagning fra Peter Beier i København, hvis du er vilde med søde sager. Eller i et Chokoladekursus i København med Frederic Terrible. Mulighederne er mange, så uanset om du vil deltage i et spændende kursus, eller “bare” være med til smagningen, så finder du et utal af mulige spændende smagninger her på siden. God fornøjelse med dine nye kvalifikationer som konditor, eller smagsdommer af kvalitetskager 🙂