Vinsmagning i Danmark hos en af de bedste danske vinbønder
Vinsmagning på Dansk vingård


Vinsmagninger i KøbenhavnVinsmagninger i ÅrhusVinsmagninger i Kolding
Vinsmagninger i København
Vinsmagninger i Århus
Vinsmagninger i Kolding

Om vinsmagning generelt

Vinsmagning er en gammel tradition. I de seneste år er der kommet mange flere smagninger til. Men vinsmagning er den ældste og mest traditionsrige smagning. Druerne er forskellige, selvom de ligger meget opad hinanden. Og selvom den samme drue er dyrket i forskellige regioner og verdensdele, giver det en stor forskel på smagsoplevelsen.

Så er du til vin, vinoplevelser og gode vinsmagninger, har vi samlet de bedste her på siden. Uanset om du er til Franske Bordeaux vine, Spanske Rioja vine, eller de gode sydamerikanske, Australske eller Californiske vine.

Også Danmark er kommet lang med egenproducerede vine. Her finder du de bedste vinsmagninger, uanset om du vil have vinsmagning i København, Jylland eller på Fyn.

Tjek udvalget af gode vinsmagninger, og bestil dem direkte under de forskellige vinhuse i menuen.

Du kan opleve vinsmagninger med nogle af Danmarks bedste vineksperter, i både Århus og København. Du kan vælge mellem nogle af de ældste vinhuse i Danmark som er hofleverandør af vin til selveste kongehuset. Eller du kan opleve nogle af de nyere vinhuse og importører der satser på nogle af de yngre og mere eksotiske vine.

Og så kan du opleve noget så sjældent, som danskproduceret vin fra Kolding. Det er en helt unik oplevelse, som mange vineksperter for få år siden ville have grint af og bortdømt på forhånd! Men ikke desto mindre har Modavi i Kolding, formået ikke bare at lave vin i Danmark, men også at lave dansk vin der vinder priser. Så deres vinsmagninger er yderst populære. Og med god grund.

Tjek selv udvalget af vinsmagninger ved at bruge dropdown menuen i toppen, hvor du kan vælge område og derefter hvem du er interesseret i at besøge til en vinsmagning. Der er mange flere udbydere af vinsmagning end dem du finder på vores side, men vi har valgt kun at beskrive dem vi mener er helt i toppen.