Skyd lerduer Bredsten

Skyd lerduer Bredsten – i samarbejde med skydebaneforeningen Danmark 

Læg geværet godt til rette. Pust ud. Få styr på åndedrættet. Hos Skyd lerduer Bredsten betyder alle de små ting, at de store ting lykkedes meget bedre. Du skal have fuld koncentration for at ramme duen hver gang. Og det er faktisk sværere end det ser ud til.
De forskellige vinkler gør livet svært for deltageren, når der skal skydes. Nøjagtig ligesom i det virkelige liv, hvor jægeren ofte må skyde fra forskellige vinkler. Skyd lerduer Bredsten er en oplevelse for alle der er fyldt 16 år.


Skyd lerduer Bredsten
 

Hvis du er godt nok, kan du faktisk komme til olympiade, idet at lerdueskydning er en olympisk disciplin. Så har du det der skal til i koncentration, vilje og sigte for at ramme hos Skyd lerduer Bredsten ? Eller lader du et par stykke smutte for den gode sportsånd? Uanset hvad, så garanterer vi en god oplevelse for alle deltagerne. Der går lidt sport i det. Og naturligvis kan oplevelsen købes som et gavekort, så deltageren 100% selv bestemmer hvornår det skal indløses. En oplagt gaveide for manden eller den store knægt.

 

Oplevelsen hos Skydebaneforeningen Danmark inkluderer:

  • Du  får lov at skyde i helt op til 2 timer på Skyd lerduer Bredsten
  • Erfaren instruktør giver grundig introduktion i lerdueskydning
  • Helt op til 24 lerduer og skud – samt lån af haglgevær inkluderet i oplevelsen
  • Du har mulighed for at købe flere skud, såfremt du ikke kan få nok. Prisen er så alle kan være med

Deltageren behøver ikke være i besiddelse af hverken jagttegn eller våben tilladelse for at kunne deltage. Og det anbefales at man bærer sikkerhedsbriller under hele skydningen.

 

Mere om Skydebaneforeningen Danmark: 

Skyd lerduer Bredsten holder til på Nordeuropas største anlæg i Vingsted, der ligger lige uden for Vejle. Lerdueskydning er meget populært til dem der skal holde Polterabend i København eller andre steder i landet, fordi det er så let at gå til.
Skulle i dog have lyst til andre oplevelser, så kan vi også anbefale at køre Offroad i en grusgrav – som også er for vaskeægte bonderøve.